Arkadaşlar bu iki diyaloktan bir şey çıkartamadım.
banlanan/atılan arkadaş her konunun(nereye baksam) altına üyeliğimi silermisiniz yazmış, dayanamadım bende
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar bu iki diyaloktan bir şey çıkartamadım.
banlanan/atılan arkadaş her konunun(nereye baksam) altına üyeliğimi silermisiniz yazmış, dayanamadım bende
üyeliğimi siler misiniz lütfen
üşenmedin mi be adam, neyin ispatıdır bu
kral arm, şurayı okusa yeter. Bu kitleye göre düzenleme ypsa olay biter
16 graini 850 ile 60 kez atsın, isabeti at44 kadar olsun, bu iş biter
Ortalığı siler süpürürler
Mrb
Kralarms'ın verdigi veri bu.
Resmi sitesin de verdigi namlu uzunluk farklari disinda fazla bir bilgiye sahip degilim malesef.
280 cc tüpse, atışıda at44 kadar varsa ben alırım bunu, kralda bu tanıtımı organize eden kim acaba, tekrar detaylı bir tanıtım yapılsada katılsak
Barrel kelimesi sanırım otomatik çeviride "fıçı" olmuş. Aslında namlu kastediliyor.
Wikipedia hatasıdır, açıklama için kaynak göstermemişim kusura bakmayın. Düzeltme konusunda haklısınız; 6 namlulu
tüfek biraz kullanılsında, tüpü büyük modelide varsa iyice alınık olmaya başladı
Arkadaşlar bu Kral puncherin (kral sitesinde) ayrı modeli gözüküyor ve 2 tanesi maxi diye geçiyor. Maxi modellerin farkı ne olabilir tüpü büyük olabilir mi acaba
Dünyanın en seri atışlı tüfeği
M134 minigun; 7.62x51 mm NATO, altı fıçılı, yüksek atış oranlı (6.000 mermi/dakika) makineli tüfek. Genellikle bir elektrik motoru olan dış güç kaynağı ile Gatling tarzı dönen fıçılara sahiptir. İsimdeki "mini" (küçük) benzer ateşleme mekanizmaları kullanan fakat daha büyük mermili tasarımlar ile mukayeseden dolayı, "gun" (tüfek) ise tipik olarak 20 mm ve üstü olan top'dan daha küçük çapda olduğundan dolayıdır.
askerliğin avantajı, imkanı olanların birçok değişik ateşliyi deneme şansı yakalamış olması, konu saptı biraz ama bende eğirdirde yetişip her türlü ateşliyi kullanma fırsatı buldum. 2.Resim gerçek operasyon dönüşüdür, timimin en has adamları. Bende seyyar dipçik g3 var(resimde arkada kaybolmuş), ilk sahibiydim
İlk Resimdede atış alanında erlere talim sonrası browningle(84 model) keyfine atışlar
Merhaba, Diana FT için çok ağır ama destekli Benchrest keyifli olacaktır, katılmak isterim.
Ayrıca birşey sormak istiyorum; sabit 25mt atılacaksa , tüfekler destekli durumdaysa , sıfırlaması iyi olan kolay kolay isabetsiz atmaz. Puanlaması nasıl oluyor bu oyunun (gerçi açıklayacakmışınız bekelriz detayları)
Bayiden almanda iyi olmus.bozulursa ellerine verirsiniz mali gerekeni yaparlar
Yurtdisindan alsan cope giderdi
yahu ortalığı yumuşatalım diye yazdık onu:) neyse dönenin kaşığı kırılsın
aynen devam. Pompa bulunur elbet ya illa birinde vardır. Ben hazırım 50 mt de Puncherle kapışmaya
valla bir kapıştıracağım bakalım
merakla bekliyoruz, el altında olmalı. her hobidaşa lazım bunlardan
atış görelim, nasılsa makina ufak evde işte her yerde atılır yakışıklı duruyor. Ama rakibi zoraki de çok başarılı İşi zor olacak
Ellerinize sağlık, çok güzel..ve tabiki heyecanlı
dürbünü aldığımdan beri içim içime sığmadı nası fena birşey bu. Ama dürbün tüfek palet atıcı. Hepsi birbirini sevince keyifli.
Mengeden çıkarmaya gerek kalmıyor sanırım airking sonuçta yandan çarklı :)) yandan kurma koluna engeli yok gibi görünüyor
Güzel grupmanlar elinize sağlık keyifli bir gün olmuşa benziyor
Kullandığınız programı öğrenebilirmiyim:)
Program smart measure, çok zor kullanımı iyi anlayınca fena değil
Hocam mengeneden çıkarmadan 50 mt atama imkanı varsa tüfeğin gerçek grupmanı çıkacağını düşünüyorum. Çünkü atıcı hatası gurupman üzerindeki minimuma düşecektir.
yandan kurmalılarda yada pcp ile yakacık poligonda yapılır, ama rüzgarsız bir gün lazım.
Mengede atıştan önce dürbunu söküp gün ışığında yerde ayna üzerinde paralaksın ayarını yapıp üst üste oturttum, sonra mengeneyi alttan su terazisi ile düzleştirip tüfegi yerleştirip sıkıştırdım(bu poligondakı sıfırlama aleti, ben mengene diyorum) tüfeğide terazide ayarladım iyice sıktım, sonra dürbünü gene terazi ile ayarlayıp taktım, ilk atışta artikelle delik arasında çok az mesafe oldu, üst ayarı 8-9 click, yan ayarı 2 kliknoynattım ve 2. Atışta sıfırlandı. 3 ve 4. Atışlar aynı deliğe geldi. Yandan kurma oldugu için mengenede kaynak bozmadan atışa devam edebildim. Sonra çıkartığ başladım grupmanlara