paylasımlar cok güzel olmus elınıze saglık
turkhunter_01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
suan revajda oladan bır spor dalı oldu yaygın olarak genclerın merak saldıgı bır spor bu gidişte sanırım bende başalrım gibi
-
aslında bır kac çalışma yapılsa sanırım sonuç elde edılebılır yabancılardakı ımkanlar bizdede olsa eminim daha iyilerini yapabılecek kısıler var
-
çok ilginç tasrım harıkası sılahlar
-
müthiş bir tasarım olmuş cok güzel elıne saglık
-
çok güzel bir tasarım bu yabancılar işi güçü eglenceye vermısler vallahı zevk bunlarda
-
eski teknoji el yapımı göz nuru sılhlar :)))
-
çok gzel bir sistem yalnız yapım ayrıntısı olsa daha güzel olur
-
yesil ton daha agır duruyor kendı fıkrım ben olsam yesilde karar kılardım sonuçta zevk meselesi
-
enim nacizane fikrim AA s410 dıyorum benım suan kulladıgımda AA S510 extr fac
-
rica ederim önemli olan bilgiyi paylaşmaktır
-
Daha grupman yapamadı sanırım ama 20 metredetek delik dedi. Uzak mesafe grupman yaparsa sonucu yazarım
bu arada bende adana dan
-
bunlar asmıslar kendılerını artı yurt dısında ucurması serbest burda birsürü tefarruat var
-
merhaba çok güzel bir kurtzahar köpeginiz var tüyü kadar avıda bol olsun maşallah
-
tüfeklerinizi hiçbirzaman dolu havayla muhafaza etemeyın derım sonutca komprosördeki hava nemli oldugundan dolayı zamanla korozyon ve bazı parcalarda baslanmaya sebep olabılır ıyı günler
-
çok güzel eline ve emegine saglık devamını beklerız
-
BULLPUP KUNDAK ne demek ?
Bullpup, şarjörün tetik mekanizmasının arkasına yerleştirildiği tüfek tipidir. Burada amaç silahın boyunu ufaltmaktır genellikle zırhlı muharebe araçı ve personel taşıyıcı içindeki piyade düşünülerek tasarlanmıştır amac araç içinde ve operasyonlarda kullanımı kolaylatırır..
-
eline ve emegine saglık cok güzel bir çalıma olmus tebrık edıyorum
-
gomalak uygulamasını yaptıktan sonra güzelce tik yagıyla yaglamanızı tavsıye ederim hem suya karsı dayanıklı olur hemde agacın kalıtesını ortaya koyar uc ayda bır tık yagıyla yaglayıp kadife yada pamuklu bır bezle ıyıce sürterek hem parlaklık kazanır hemde agaca yag iyice işler hayırlı günler
-
benım nacizane önerim elli mt ayakta desteksiz atıs yapmayı dene sonucta 20 calıbre tüfeginiz uzun atışlarda bıle performans alırsınız bende pheonama 12 calıbre 61 slug namlu ile elli mt ayakta desteksiz hedef kagıtlarına atışlarım mecut gurupmanı cok guzel