Teşekkürler 👍İçini açarken nelere dikkat etmeliyim? örselemeden temiz iş yapmak için? Mesela uc kısım lardaki kapakları vidalı mı acaba yoksa sıkı geçme mi? Bilginiz varmı?
Emre Esen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dostlar yıllardır keyifle kullandığım wrangler bora moderatör pellet saptırmaya başladı. Ne yapmalıyım? Nasıl olur? tamir olur mu?
-
Aldığım 4-5 kutu vardı saçma sapan ucuyor. Spot on 26 grain solid. Pellletleri güzelce yıkayıp, duruladım daha düzgün uçuyorlar 👍 hata payı azaldı.
-
Rabbim darda kalan masumları korusun. Tüm ülkemize geçmiş olsun 🙏🏻
-
Hayırlı olsun. Umarım forum canlanır
-
senelerdir bıkmadan kullandığım havalı tabancam gamo pr45. Emektar.
-
Bu proje ne oldu? Üretime yada satışa geçtimi?
-
Bu arada Mustafa bey in kurduğu regülatör sistemini yıllardır kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor teşekkürler. 5 yıl olmuş
-
Avfoni 75823 numaralı siparişin sahibiyim. Ürün sipariş ettiğim görselden farklı ölçülerde geldi.(11 mm havalı tüfek rayını 22 mm converter picattini aparatı). Sipariş ettiğim modelin görselin de ki düşük model varsa değişim, yoksa iade etmek istedim. İade işlemi yapıp ürünü taraflarına yolladım yaklaşık 1ay geçti. Henüz kimse dönmedi. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Ne yolladığım ürün, ne değişim, ne bir iade, ne bir cevap. Hiçbir şey yok.
-
30 graini rahat bir şekilde uzak mesafe için kullanıyordum yaklaşık 15-20 atış yapabiliyordu ancak tüfeği sattım
güç ayarı tüp boşkenmi yapılmalı? yoksa farketmezmi?
-
At44 Güç ayarı ile oynayanlar max min performans ve atış sayısı nedir? güç ayarı yapıldığı sırada tüp boşmu olmalı yoksa farketmezmi? örneğin minimum güçte kaç fps kaç atış? maksimum güçte kaç fps kaç atış? potansiyeli nedir? Chroni ölçümü yapan dostlar varmıdır?
-
Tüfeğin Güç ayarı ile oynamış, tetiğe ne yaptığını anlayamadım. AT44 güç ayarı olarak aratırsan daha çok bilgi bulabilirsin. Ben 30 grain ince Mehmet solid atarken gücü 6 tur açıp kullanıyorum söküp takmak biraz zahmetli olsada keyifli bir iş
6 tur açıldığında kaç atış yapıyor acaba? güç farkı nedir? nasıl bir fark gözlemlediniz?
-
-
iyi günler ben at 44 ün güç ayarı oranlarını merak ediyorum siz bilgilisiniz bu konuda belli ki? min ve max ayarları ne şekilde at44 ün 200 bar dan 150 bar a düşmesi ideal kaç atışta oluyor acaba?
-
tanto beğendiyseniz ve hafif ve keskin bir bıçak taşımak isterseniz cold steel kobun önerebilirim, fiyatı daha uygun aus 6 çelik, kytex kılıf her zaman taşıdığım bıçaklarımdan birisi, sadece bir öneri aklınızda bulunsun, önemli olan hah işte aradığım şey bu diyebilmeniz.
-
-
cold steel alacaksanız tekzen in internet sitesinden alın. garantili, orjinal geliyor.
-
silah nedir? orta mesafede hızlı nişan alma gibi sabit zoom lu acog lar hiç fena değil, kişisel alışkanlıklar önemli tabii. 4x32 yada 3-9x32 bir dürbün ideal olabilir.
-
Ben şahsen bıçakta gerber yerine sog firmasını tercih ediyorum. Bıçak sizin keyfinize zevkinize kalmış sadece güvenilir olmasına dikkat edin. Bu arada hatırladığım bir belgeseli paylaşmak istedim baltalar hakkında...
Harici İçerik www.dailymotion.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Balta olarak fiskars x10 yada x15 öneririm. Doğru balta ve bıçak hayat kurtarır. Damascus bir bıçak şart değil eğer görsel amaçlı istemiyorsan, İşlevsel bir bıçak taşımak istiyorsan aus 6 yada aus 8 çelik tercih edebilirsin. Cold steel yada bütçen uygunsa Sog firmalarını önerebilirim.