Emre Esen tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tetik ayarı cevabınız için teşekkür ederim.

Moderatör durumunu sayın Wrangler'e sormuştum. Cevabı :

Sanal Pazar'da ilanları mevcut. Bana boyu fazla gibi geldi. Kararsızım.Bu arada sormak isterim Gamo PR 45 arıza yaptı mı hiç ? Çok kibar tabanca bence ( fotolarından en azından ).

moderatör önerisi için teşekkürler. Gamo pr45 imi neredeyse 5 yıldır sürekli kullanıyorum. Bir gün tık etmedi. Evladiyelik alet diyebilirim. yeni rakip modeller raylı filan kendinden ama bununda rayını ben taktım güzel güzel kullanıyorum :) attığımı vuruyorum keyfim iyi. bir günde ben bunu satayım gibi bir düşünce geçirmedi aklımdan. :) Bu arada bende kafamda sürekli dönüp duran şu vortex sorusunu tekrar sormak istiyorum :) Arkadaşlar neden vortex taktırıyoruz? nesi daha iyi? değiştirme parasına değermi? nesi değer? Tam olarak nedir farkı yani?

moderatör yaylı tüfekte görselliken öteye geçmiyor maalesef, onun yerine piston içersinde yayın etrafına sesi kesecek çalışmalar yapmanızı öneririm..

Evet o durumun farkındayım. Ben Moderatör durumunu vortex piston için sormuştum zaten. Yani mod 25 supertact'ime vortex piston taktırsam bile moderatör' ün fazla bir işlevi olmayacakmı? o durumu merak ettim. Saygılar. Enginsu dostum benim quatro tetiğimde aynı şekilde öndeki alyan tetik istinad boşluğu ayarın için ikinci arkadaki alyan tetik çekme sertliği için. keyfine göre ayarını yap.

Selamlar bende yeni aldığım mod 25 supertact' ime vortex taktırıp moderatör ile kullanmak istiyorum. Şu an yaylı durumda üzerine rampa aparat ile düşük profile bir 1x40 optima reddot taktım bu şekli ile gayet sağlam üzerinde duruyor ve hızlı nişan alabiliyorum. Quatro tetiği ayarladım tetik istinadı ve çekme kuvveti harika oldu. Vortex'i özellikle çok merak ediyorum. Uzun süredir atış amaçlı kullandığım Gamo pr 45 gibi atış tabancamda olduğu için pneumatik sistem bana daha rahat nişan alınabilecek ve çoğu açıdan daha kullanışlı görünüyor. Ancak Vortex' in enerjisi dahamı düşük acaba yaylıya göre? ya da ciddi bir enerji düşüşü oluyormu? bendeki model 22 cal. Yani deftere göre 600fps bir enerji çıkartıyor. Vortex' de kaç fps düşer acaba bu güç? yada düşer mi? deneyenler ve bilgi sahipleri yardımcı olsun lütfen. Birde Moderatör hiç fark etmedi demiş Sekku arkadaş bu beni düşündürdü. Fark yapacak moderatör önerebilirmisiniz? Bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum. Gelen önerilere göre vortex ve moderatör siparişlerimi ayarlayacağım.:) bu arada sol kabze yanağına'da düz bir kapak daha sipariş edeceğim sanırım hem sağ hem sol el kullanabilmek için? :)

Beyefendiler benim emektar pr 45 tabancam tabii yıllarca kullanınca üzerinde değişiklikler yapılıyor :). gövdenin üst kısmına 20 mm lik bir picatinny ray yerleştirdim ara sıra hafif optikler ve red dot takarak atış çalışmaları yapıyorum. Arpacıktaki gördüğünüz ise av tüfekleri için olan bir hıvız nişan çubuğu. Bu şekilde yerleştirmemin iki sebebi var. Hızlı reflex atışları çalıştığımda silahı gezlemeden atış durumuna geçildiğinde arpacığın ön plana çıkması. Nişan atışı için göz gez arpacık yaptığımda ise silahın kendi arpacığı arkasında kararması. Bildiğiniz gibi nişan silahlarında özellikle mat arpacık ve gezler kullanılır. bu sebepten tasarımını bu şekilde yaptım.

Dostum ben pr45'i uzun süredir kullanıyorum. Harika bir silah. Tetik çalışması için süper. Abartmak gibi olmasın kara sinek vurmuşluğum var kendisiyle :) Çok hassas bir tetiği ve nişan grubu var. Gücüde çok güzel. Ben genelde ev içerisinde tüfek atış kutusunda çalışıyorum. :)

Herkese iyi günler ve selamlar. Ben bu tip lazerli sıfırlama aletlerini uzun bir süredir kullanıyorum. Ev içerisinde sıfırlama yapmak için çok uygun. Balkondan yatarak hem ateşli silahlarımın hemde havalı silahlarımın optiklerini sıfırlamam da ciddi şekilde yardımcı oluyorlar. Eskiden saatlerce uğraşır bir sürü atış yapardık, o günkü atış günü dürbün sıfırlama günü olurdu. Yok rüzgar esti, yok titrettik emin olamazdık. Ben tavsiye ederim. Çok pratik. :)