cenk50 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yaylılara bakma, çift salınımdan dolayı keyifli olmaz, ama vortexte tepme gerçek tüfekteki gibi arkaya doğru oluyor, o yüzden rahat atış açısından vortex tercih olurdu, bütçene uygun mod 85 vortex güzel tüfektir ve görüntü olarak ta estetik bir tüfek.

İlk seçeneklerimden olacak gibi tşkrlr kardeş. Bütçeyi zorlamamak için ve tavsiye edilen bi model.

Pcp tüfekler maddiyat yönünden düşünmem 400 ü geçmesem pek iyi olur :) ve dahası hem pahalı hem maliyetli hem pratik değil pcp.
    Bu gidişle geçen gün gittiğim av pazarında elime tutuşturulan mod35i alacağım:)) Kırılıp parçalanmadıkça artık vida gevşemesine mecburen razıyız. Silah bunun hakkını versin sorun etmem.Ekteki kırma kollulardan birisini alacağım gittiği yere kadar artık.

Verdiğiniz bilgi ve öneriler için teşekkürler. İncelediğim zaman öne çıkanlar mod 85(sniper) mod 99 mod125 mod 95 ve birkaç model daha. Yaylı konusunda ısrarcı değilim vortex mi yaylımı bu konuda bilgimde yok açıkcası araştırmak yada bir bilenin fikri lazım.Kendi adıma ilk tüfeğim olacak ama acemi sayılmam çokca atış yaptım bu silahlarla. Mod 85 kullandım 10 gün kadar pek tat vermedi. Tat vermedi derken plastik yapısı basit geldi ve birçok vida gevşiyordu atıştan sonra.

Birde kafama takılan 4.5 mm/5.5mm tercihi. Birinin(5.5mm) tahribat gücü ve hava şartlarından etkilenmesi az olur diğeri ise daha hafif ve küçük ama menzili ve hızı daha fazla olur anladığım kadarı ile.Bu konudada fikir ve yardımlarınız beklerim.

S.a arkadaşlar 300-400 tl arasında havalı tüfek alacağım. Araştırdım biraz araştırdıkça kafam karıştı açıkcası. Güçlü ve kullanışlı bişey olsun istiyorum.bu konuda yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Marka olarak hatsan yerli ve kalite olarak yeterli diye bir kanaatim oluştu bu yüzden hatsana bakıyorum.