MarcioDemirci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Selamın Aleyküm abiler, ablalar, arkadaşlar...
Elimde Mod 85 Sniper var. Bunun sıfırlamasını kaç metreden yapayım?
Bunun birde dürbünü var. Dürbünü kaç metreden sıfırlayım?Yardım edeceklere şimdiden bol bol teşekkür ederim.
-
S.a. yeni konu açıp forumu kirletmemek için buraya yazıyorum kusura bakmayın.
Mod 85 Sniper'ım bugün geldi. Namluya mermi koyup deniyeyim dedim namluyu açamadım. Acaba sorun nedir? Vida falan mı gevşetmek gerek? Açılmıyor meret.
-
ikiside çıkış hızı olarak aynı ancak biri namludan kırma (m85) diğer alttan kurma sabit namlu (105x)
Cevap için teşekküler hocam. -
Mod 85 Sniper Vortex
İkisinin arasında güç farkı var mıdır? Varsa hangisi daha güçlüdür.
Bence ikisinide alma git at44 yada kral puncher pcp al. ( Bütce düşük diye düşünerek bunları yazdım )
Zaman kaybetme.
Pcp almayı henüz düşünmüyorum hocam. Önce bunların tadını çıkarmak istiyorum.
ben genelde namludan kırma tüfekleri pek sevmem . mod 105x ime ahşap kundak ve vortex taktırdım evladiyelik oldu.
Hocam Mod 105x satılık mı?
-
Beyler, hanımlar, abiler, ablalar...
İlk defa havalı tüfek alacağım ikisinin arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
Mod 105x 5.5 mm + 3-5x10 40 Leapers Dürbün
Mod 85 Sniper Vortex 5.5 mm + Optima 3-9x32 Dürbün
-
Helal olsun. Başarılarının devamını dilerim.
-
1- vortex piston yaya göre daha uzun süre kurulu kalabiliyoÖzellikleri;
2- önceki mesajda dediğim gibi hep aynı hızı alırsınız yaydaki gibi gevşeme , kırılma olmadığından
3- yaydaki salınım olmadığından dolayı dürbün daha uzun ömürlü olur
4-kurulurken yaylıdaki gibi gırç gırç ses çıkarmazYardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
-
atış gücü açısından hiçbir farkı yoktur hatta soğuk havada vortexten daha iyi atış hızı verir ancak yayda olan kullandıkça gevşeme sorunu vortexte yoktur örneğin vortexte 1. Atışınızda 800 fps aldıysanız 1 yıl sonrada aynı hızı alırsınız ancak yaydaki gevşeme , kırılma gibi sorunlardan belli bir kullanımdan sonra aynı gücü sağlamaz değiştirmeniz gerekir
Hocam, vortex nasıl bir şey yani pcp gibi hava basmak gerekiyor mu ? Yoksa al kullan mı bu aletin olayı?
-
aklına takılan bişey olursa çekinmeden sorabilirsin
Hocam mod 85 sniper vortex"in mod 85 sniper"dan farkı nedir? Atış güç farkı var mıdır?