drifter05 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar ve üstadlar,yeni bir kurusıkı almayı düşünüyorum ithal alacam fakat kararsızım colt 1911 a1 modeli,Walther p22 modeli ve browning 14 lü modelleri arasında kaldım,kullanan,incleyen arkadaşlarım ve üstadlarımdn yardımlarını bekliyorum saygılarımla Teşekkürler

bence colt 1911 tabıkıde ya bıkere walther p22 küçük bi silah ele küçük geliyor diğer 2si arasında ama şekli güzel ona birşey diyemm ama colt derm bikere klasik bir silah bilmeyen yok ayrıca çok şık walther alcaksanda cp99 al ama ddk et alırken iyice kontrol et bazılarında çapak yada ona benzer şeyler olabiliyor..

merhaba benim bi sorum olucaktı ben pcp konusunda biraz yeniyim aslında çok ilgimi çekmeye başladılar fakat sanırım biraz masraflılar sormak istediğim sey acaba bu yanında almamız gereken dalış tüplerinle silahı kaç kez doldurabileceğimiz atıyorum webley raider bu silahı 9 lıtrelık tüple kaç defa doldurabilirim ve kaçtane bi dolumda atış yapabilirm bide tüplerin dolum fiyatları nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ^^

silahı durduk yerede yollayamam nede olsa sonuçta bi sorun olması lazım değilmi? telefonla arasam ve bi bakmalarını istesem herşeyin yolunda olup olmadına dair kabul ederler mı acaba yoksa buralarda bılindik olan bir yere mi yaptırsam gerçi ole bi yer bilmiyorum ama ;şrofls;. ayrıca bu silahı nasıl ne sekilde modifiye edebilirm bilen arkadaş varsa yardım ederse sevinirm ^^

Eğer bekleyemeyeceksen https://www.airgunturk.com/musti2002/js/w…cswarehouse.com dan bu ürünü alabilirsin. Ancak 100 ytl nin biraz üstüne gelir. İngiltere' den 4 gün içinde geliyor. PTT kargo ile teslim ediliyor. http://www.opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp?prod=SPMDM direk ürüne ait linktir. Gümrükte takılma konusu söz konusu değil. Ben aldım, geliyor. £45.30 (sterlin) e gelir. Hesaplarsın kur üzerinden.

Öncelikle ilgin için teşşekkür ederm.Ya açıkçası dampaya bu kadar para vermek istemezdim ama mecburm galiba patriot gibi bir silahta :( ayrıca şu aldığım dürbünüde sanırım yarın değiştircem daha doğrusu geri vericem farklı daha değisik birşey almak istiyorum remington 4-16x50ao dürbünü alıcam sanırım tabi geri alırsa satan arkadaş :rolleyes: bakalım galıba daha bi 10-15 gün daha sabredicem sonraki kısım eglence kısmı :P ;) :thumbup:

kardeş senin tüfeğinde muhtemelen yağ çok az ondan dolayı.sitede patriotçular tüfek şöyle ses çıkarıyor böyle tepiyor denildi aynısından bende spariş verdim benim tüfeğimde öyle ses olayına ve öyle tepme olayına rastlamadım ama tüfeğin gücü yerinde herşey normal vaziyetde şuan.tüfek sökme işinden hiç anlamıyorsan bu işe hiç bulaşma derim şimdilik.doğrudan mustafa abi ile irtibata geçmeni öneririm.mustafa abi tüfek bakım arıza vs vs işleri için avcı hocamızı bu iş ile görevlendirdi kendisine burdan selamlarımı iletiyorum.

abi verdiğin bilgilerden ötürü teşekkür ederim :thumbup:

yanlış her yeni yağlı tüfekte olur ister yeşil ister kırmızı gres yada ince makina yağı sonuçta yanan her türlü yağlarda olur

peki benim tüfeğimde böye birşeyin olmamasının nedeni nedir acaba?2.nesil patriot ondan ötürü kaynaklanıyor olabılir mi yoksa silah daha önceden kullanılmış mıdır sizce? ayrıca bu yağ uygulamasını kendım yapabilir miyim? daha bu işlerde yeni olduğumdan silahı sökmesem daha mı iyi olur?onun yerine bu işleri yapıcak birine götürmemi mi tavsiye edersiniz?son olarak bu uygulama silaha ne gibi artılar kazandırır?

atış buluşmalarına gelebilirseniz krono getiriyoruz ölçümünü yapabilirsiniz. bilginize

pekı mesela patrıotun namlu çıkış hızı 280 m/s (5.5) bundan az cıkarsa atıorm 230 cıkarsa ne yapabılrz fabrıkaya gerı mı yollamamız lzm :wacko: ?

Doğrusu : peki mesela patriotun namlu çıkış hızı 280 m/s (5.5) bundan az çıkarsa atıyorum 230 çıkarsa ne yapabiliriz,fabrikaya geri mi yollamamız lazım ? :wacko: ?

İlk 3-5 kelimeden sonra yazdıklarınızı okumadım. Adam gibi bir dille yazarsanız okur ve yardımcı olacağım bir konu varsa yazarım. Türkçe'yi bu hale getirmekle elinize ne geçiyor anlamadım. Çok mu zor adam gibi yazmak X( Kendi dilini yazmak sana zor geliyorsa diyecek birşey bulamıyorum, aslında buluyorum ama yazmıyorum...

arkadasım o mesajı yazdıgımda forumda yenıydım ve uye olur olmaz yazdım senın dısındakı bazı arkardn aldıgım yorumlardan sonra ozurdıledım ve artık gerektıgı gbı ıstenıldıgı gbı yazıorm msjlarımı yorumlarımı tekrar ozurdılerm ılk mesajım oldugu ıcndı u½%;

100 mt civarında tenekeyi 2 taraflıda delebiliyor zaten,pellet çıkış hızlarını ölçmek lazım ancak bu şekilde kesin bişey söylenebilir.hangi silahı alırsak alalım üretim hatası da olabilir anlamanın tek yolu ölçüm yapmak...

pekı bu olcumu nerelerde yaptırabılırz ? cnku bnde gecnlerde patrıot aldm suan daha 100-150 arası atıs yapmısımdır. fakat okudgm yerlerde sılah yenı oldgnda guclu oldgnda atıstan sonra duman ve koku gbı bırsey gelıyormus yalns mı bılıyorum bılmıorm acıkcası ama bnde bole bısı omadı.

+1 katılıyorum lütfen türkçemizi daha özenli ve düzenli kullanalım. soruya gelincede bencede fazla acele etme, forumda DREZİN dampa üzeritiyordu onunla bi görüş elinde varsa sana yollar fiyatıda baya cazip , olmadı KATRESU yu bekle şu anda piyasadan alacağın dampa ayaklardan %30-40 daha ucuza temin edebilirsin.
    diğer bi, konu şu anda kullandığın ayak ne ? fotosunu koyabilirmisin , ayağın büyük gelmesi durumunu pek anlayamadım ? eğer düşündüğüm gibiyse silahında bi problem olabilir.

taskoların ayakları standart degıl mı kı yanı işte sılahtakı durbun yuvasına buyuk gelıyor sılahtakı yuvanın genıslığı 11mm degıl mı ama durbunun ayaklarnn arası 15 mm falan olması lzm aldıgım adama goturdum bısıler yapıcak olmadı elıne dampa ayak gelıcekmıs waltherın ayagı gelıcek dedı ama uyar mı cnku 56 lık oldugu ıcın durbun sılaha deger eger dampa yuksek olmazsa ynı ;(

hmm tesekkr ederm :thumbup: ;tese;kkur ewet bıran once durbunu almak sıfrlamak we atşa baslamak ıstıorm ;kihhik, yalnz sıtede yenı oldgm ıcn su Katresu nedr pek anmalamdm formda arstrdm ama bı av bayıgı gbı bısı mı tam anlamadm ynı beyler bu dampa gelrse nası alabılcm ????

merhabalar bn 2 gn once tufegımı ynı aldm yalnz tufktn once we bılgıszce tasko 3-9x56e drbun aldm sekıl ıcabı ya ;kihhik, 56lık olsn ddm buyuk mercek v.s. ama forumda okudgm kdryla bı sılhn ttresımı yuzndn durbun hurdaya cıkıyorms bunu daha oncednde dymstm ama sılahla ates etmedn once pek umrsamıyordm tabı ates ettktn snra tum fkrm dgstı ;kihhik, we ynı dampa ayagmda yok ayrıca drbunude takamadm drbun ayakları buyuk geldı.galıba 2-3 gune bı yere dampa ayak gelck onu alcm ama bnm aklmda kaln tek sey su drbunu dgstrp yerne ne alym ayrıca dampa ayak ıcn yardmcı olrsanzda sewnrm formdada ynıym :) smdıdn teskkrler