nthng tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Müsadenizle bu konudaki öğrendiğimi paylaşmak istiyorum, Master göz diye bir kavram var şöyleki; kolunuzu ileri uzatıp nişan alır gibi ilerideki sabit bir noktaya baş parmağınızı arpacık misali sabitleyin (her iki göz açık) sonra sağ göze kapatıp sol göz ile sonrada sol gözü kapatıp sağ göz ile bakın birinde parmağınızı tam hedefin üzerinde diğerinde ise parmağınızın hedeften kaçtığını göreceksiniz , parmağınızı hedef üzerinde hangi göz ie görüyorsanız o master gözünüzdür atışta o gözünüzü kullanmanız gerekir . Her iki gözde master göz olabilirmi ondan emin değilim.

Teşekkürler öğrenmenin yaşı yok. Benim de sol gözüm master gözmüş.

Güzel olmuş aklma gelmişken sorayım tabancanın uç kısmı moderatör takmaya uygun mu acaba yoksa aparat falan mı uğraşacağız ev içinde iyi olur atış için.

Namlu ucunda UNF diş var. Kapağı söküp direk moderatör takabiliyorsunuz. Ben Wrangler marka moderatör taktım. Tabancanın UNF dişlerini biraz yedi, başka moderatörlerle de deneyeceğim sorun nerede anlarız.

Hocam yanlış anlamazsanız birşey soracağım.Askerde de birkaç arkadaş vardı sağ eliyle tutup sol gözle nişan alıyordu ve nişancılıkları biri hariç bayağı iyiydi.Bunu siz özellikle mi yapıyorsunuz yoksa alışkanlık mı?

Estağfurullah hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok. Sadece alışkanlık sağ gözle de atış yapabiliyorum ama sol daha rahat oluyor.

Elinize sağlık. Bence de devam etmelisiniz.
    Bu arada mekan tam olarak neresi acaba??

Teşekkürler, zamanla umarım daha iyi içerikler oluştururum.

Reşadiye Havalı Silah Atış Alanı hafta sonları genelde Havalı Kuvvetler & Filintalar Takımlarından birileri orada oluyor.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hafta sonu plansız çektiğim Sig Sauer P226 test videosunu sizinle paylaşmak istedim. Biraz amatörce oldu, kendimce grupman denemeleri yaptım ayrıca Daisy Balistik gözlüğe 5-2-1 metreden ve direk atış yaparak güvenlik testi yaptım. İlk defa video çekiyorum, geri dönüşlere göre alışkanlık haline getirebilirim. :)

Arkadaşımı kuru sıkıdan caydırarak havalı tabancalara yönlendirdim. Fakat bu tabancalar da ilgi alanıma girmediği için sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var. Havalı tabanca alırken neye dikkat etmemiz gerekir. Çeşitleri var mıdır? Hepsi Co2 tüplümüdür yoksa başka sistemle çalışanı var mıdır. Tüpler tek kullanımlık mı oluyor. Her seferinde atış için tüp almak mı gerekiyor yoksa yeniden doldurulabiliyor mu?

Çelik bb (bilye) almasın, kullanmasın kendisine veya çevredekilere sekip ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir.

Forum sisteminde E-posta şeklinde atılan mesajlar admin@airgunturk.com adresinden airgunturk imzası ile gönderiliyor. Yanıt adresinde ise gönderici e-mail adresi bulunuyor. Bu kullanıcı boot tarafından oluşturulmuş ve İzzet beye mesaj göndermiş. Bu kullanıcıyı engelleyip incelemeye aldık. Sistemsel bir açık görünmüyor. Bu bildirim için teşekkür ederiz.

Okçuluk sporu ülkemizde ,devlet desteklidir.Bağlı bulunduğunuz bölgede okçuluk federasyonu sporculara ücretsiz malzeme,ekipman,antrenör ve antrenman sahası temin eder.İlk başlayan sporcular.daha basit yay ve ekipmanlarla başlar.Bölgesindeki başarılı sporculara bölge federasyonu.Olimpik sınıf yay ve ekipman sağlar..

Türkiye'de bu kadar desktekleyici bir federasyonun var olması inanılmaz ve sevindirici.

Havada bir nesne vurma işini Nirvana ya çıkartan adam Değerli abim Savaş ÜSTÜN

Havada kesme şeker ve Çakmak vurmuştu .22 calibre pcp ile

Videosu aşağıdadır.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herşey çok güzel de sonda yer alan hareket çok tehlikeli. Kesme şekeri bile havada vurduktan sonra ne gerek var böyle insan hayatını tehlikeye sokacak işlere anlayamıyorum.

Şam çeliği başlığını görünce özellikle baktım. Aliexpress üzerinden bıçaklara bakarken özelliklerinde değişik kimyasal kodlara benzer kodlarla belirtilmiş bıçaklar satıldığını gördüm heralde içindeki alaşım miktarıyla alakalıdır diye düşündüm. Gözüme çarpan başka şeyde şam çeliğiydi, elin Çinlisi Şamın çeliğini nereden bilecek dedim ama Şam'dan çıkan bir şey değilmiş.

80-100 liraya hatta daha yüksek rakamlara çıkan Şam çeliği adı altında satılan bıçaklar var, namlu üzerindeki desenler örneklerdeki gibi ama işin içine Çin girince herşeyi yaparlar. Daha önce oradan böyle bir şey alan oldumu acaba, bir cesaret edip alsam eğer sahte olup olmadığını anlama şansım varmı?

Damascuslar ve markalı kesici aletler genelde sahte. Zaten fiyatlarından da anlaşılıyor.