Çubuklu sahile Eylül-Ekim arası gitmiştim lüfere.
Yoğun olduğu zamanlarda araba parkı biraz sıkıntılı sadece..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Çubuklu sahile Eylül-Ekim arası gitmiştim lüfere.
Yoğun olduğu zamanlarda araba parkı biraz sıkıntılı sadece..
İstanbul'da Kuleli, Kandilli, Anadolu Hisarı ve Çubuklu Kanlıca sahili doldurup genişlettiler orası da çok güzel oldu.
A Takımı geldi aklıma, kısıtlı imkanla güzel iş çıkarmışsınız.. Tebrikler.
Benim kullanım amacım spor için parkta çocuklarla turlayacağım bir bisiklet. Mosso Legarda1621 bakmıştım.
Tam da bisiklet baktığım şu günlerde bu başlığı yakından takip edeyim.
Özledik be Onur Kardeşim senin yazılarını okuyamıyorum artık.mekanın cennet olsun
aynı şeyler geçti aklımdan. yalan dünya abi işte
Çok sağol abi ya eğer işe yararsa mükemmel olur akşam üstü fotoğrafları yüklerim.
Faydası dokunursa ben de mutlu olurum.
Tahta kısmı üstte kalacak şekilde 0,50 lik pet şişenin tepesini kesip bıçağı dik vaziyette koyun. Ahşap kısıma kadar (ahşaba gelmesin) kaynar su doldurun. Suya limon tuzu döküp bekleyin. Paslar 10-15 dk. ya kadar çözülür. Eğer metalde kararma olursa aynı kaptaki sıvıyı döküp yine aynı miktarda kaynar su hazırlayın bu sefer sodyum bikarbonat (yani evde kullandığımız yemeklik karbonat veya o yoksa kabartma tozu) dökün 10-15 dk bekleyin. Eski parlaklığına tekrar kavuşacaktır.
Eğer ezik varsa zımpara işe yaramayabilir. Çünkü çok derine inmek gerekebilir. O bölgeyi ıslatıp şişirmek gerekir, videoda bu işlemi ütünün buharı ile yapmışlar.
Estetik gözünle yeteneğini konuşturmuşsun yine abi eline sağlık.
Emir abi harika görünüyorlar, bunları sulu boya ile mi yaptın?
valla Hüseyin hakkını helal et sana sormadan yaptım ama çok güzel oldu tekrar teşekkür ederim çok güzel bir tüfek . ne zaman istersen emanet bende
Sizin gibi dostlarla alışveriş bana keyif veriyor, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Tekrar alacak olursam sana soracağım duruyor mu diye.
Emir abi güle güle kullan, benim de severek kullandığım bir tüfekti. Sana gönderdiğim haliyle kundağına bayılanlar vardı. Ama seninki de çok güzel olmuş.
darısı başımıza.değil ben ona,hanım bana doğum günümde, meraklı olduğum alanları gözden geçirip bir meyve bıçağı bile almaz yada kapıyı açmamak için işine gelmez.
ALLAH nazardan saklasın.nice yıllara.
Geçen ben de bizimkine söylüyorum Saiga diyorum 12ga diyorum doğum günü diyorum.
Kısıtlı araç gereçle güzel iş çıkarmışsınız.
Yerli üretimi tüm kalbimle destekliyorum, elbette başarıyı grupmanlar gösterecektir.
Selçuk kardeşim göndermem gecikti, hakkını helal et.
bize de sabırla fiyatının 100 TL nin altına düşmesini beklemek kalıyor...
Ben bu fiyatı protesto ediyorum, 150 lira çok fazla. En fazla 100 lira olması gerekir.
Selçuk bende kumpas var. Bayramdan sonra senin vidayı ölçeriz bizim ofiste.