İletişim bilgileri yazar mısınız?
EVO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar Merhaba,
Bende hdr 50 11 J var. Bir arkadaşım getirdi sağolsun. Ben içindeki valfi çıkardım. Şu an 20 j enerji üretiyor. Ki ben demir bilyalardan atıyorum. Muazzam güçlü ve insan vücudunun neresine gelse ciddi hasar veriyor. Eğer sizdekiler 7,5 j ise bu yönetimi kullanın isterim. En azından 14-15 a kadar çıkacaktır.
-
noter aracılığıyla değil de kendimiz cevirsek olmaz mi
Yeminli tercüman istiyor kurum.
-
Evet zamanında okudum. Ama o yazılardaki prosedürler gerekli mi soru işareti. Yine vergilerden ve ekstra ücretlerden dolayı artık dışardan getirmenin mantıksız olduğu da yazılıyordu. Gerçekten vergi ve ekstra ücretler bu kadar pahalı mı emin olmak gerekir. Bir ve birkaç kişinin yazdığını gerçek olarak görmemek gerekir demek istediğim. Belki gerçekten de vergiler böyledir. Gerçekten de böyleyse belki ticari amacı olmayanları muaf edebilecek prosedürler de vardır? Bu tür ithalat işlerindeki yazılar okunurken her zaman şüpheyle yaklaşılmalı. Bu işten nem alanlar çok.
Bizzat kendim getirdim. Çok da kolay. Edgun leshiy 2 Limited Edition hem de çift kalibre. Hem 6.35 hem 7.62.
Evet maalesef Vergiler çok fazla. Ancak almak istedikten sonra getirmek hiç de zor değil. Ekstra olarak da kimseye bir para vermedim. Sadece izin yazısını almak için 300 TL aracı kuruma verdim. Şimdi olsun 1.000 TL. Muafiyet maalesef yok.
-
Getiren getirtiyor. Prosedür ne şekilde işliyor kimse bilmiyor, bilen de paylaşmıyor. Adam yurtdışında bireysel olarak araba motoru sipariş ediyor, tabanca namlusu getirtiyor, altı üstü oyuncak bir tüfek mi sipariş edilmeyecek. Biraz araştırmak gerekir. Ama araştırırken çıkan timsahlara da dikkat etmek gerekir. Bazıları çıkarı için yanlış bilgiler paylaşıyor olabilir.
Yurtdışından nasıl pcp getirilir, detaylı paylaşıldı. Biraz araştırın forumda.
-
Üç bine alırım hocam uygun mudur? 😂😂
EURO olarak tabii ki.
Ama TL derseniz de üstüne para da veririm ne demek. 😂😂😂
-
Abi senin leshiy 2 de gözüm kaldı😀 durumlar el versene alsam hala satılıksa ilanı yok abiben yarın yada benmi görmüyorum
😂😂😂
Doğrusun. İlandan kaldırdım. Garip teklifler gelince ilanın bir anlamı kalmadı. Ama hala satılıktır.
-
Vergilerde bir değişiklik var mı? Yüzde 20 oldu sadece değil mi?
Walla vergi, aracı kurum ücreti vs neredeyse %40 45 civarı biniyor üstüne.
-
Abi ödemeyi önden yaptın ozaman güven meselesini nasıl hallettin
Önce proforma fatura istedim. Gönderdiler istediğim gibi. Zaten aldığım yer edgunun kendi resmi Sitesi ve bizzat tüfekte yapılmasını istediklerim için WhatsApptan Francisco ile görüştüm. Güvenebilecek başka siteler de var. Ama şu an Vergiler o kadar arttı ki neredeyse 2 3 katına geliyor tüfekler. Niyetim şimdi Huben GK1 almak ama önce leshiy 2 yi elden çıkarmam lazım. 😂
-
Gerçekten çok kolay aslında. Bayagi rahat getirdim ben. Şimdi sırada Huben
Abi siz bizzat gidip i getirdiniz yoksa posta ilemi aldınız
Direkt kargo ile geldi eve kadar.
-
Gerçekten çok kolay aslında. Bayagi rahat getirdim ben. Şimdi sırada Huben GK1 var.
-
Biz de merakla bekliyoruz.
-
Türkiye'de 25 kalibrenin üstü satışı yasak maalesef. O nedenle zor...
-
Adamlar hemen yapmışlar.
Huben Pistol GK1 · Pre-order depositLONG RANGE SHOOTING AIRGUN The Huben K1 is, without doubt, the most powerful semi-automatic bullpup on the market. A marvel of engineering and technology, its…www.hubenairguns.shopÖn sipariş alıyorlar şimdi.
-
Merhaba, dolum yapılan yerin bilgisini benimle de paylaşır mısınız?
0530 455 6948
Elbette
-
Çok teşekkür ederim paylaşım için. Fiyat 1399 euro şu an.
-
Keşif ekibi tam gaz çalışıyor. Rahatsızlığım dolayısı ile arkadaşlara katılamadım ama çok da kıskandım keyifli bir gün geçirmişler.
Yer İstanbul/Ömerli
https://goo.gl/maps/SD9EfeMYHDJiv2ET9
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Çok kıskandım, çok keyifli olduğuna eminim. Bir sonrakine inşallah katılacağım. 🙏🙏🙏🙏
-
Guneykim nickli arkadaşımın dediği gibi, Gerçek silah değildir, Havalı silahtır. Gerçek silaha dönüştürülemez. diye not düşüp ilan başlığına tüfeğin marka modelinin yanın Air SOFT yazınca oldu. Bu arada abi, hocam vs demek içimden gelmedi yada EVO isim ile hitap etmeyi tercih ederim. Ben Mehmet
Zaten ben hocam kelimesini çok benimseyen biri değilim. Memnun oldum ben de Evren. Nasıl istersen öyle hitap edebilirsin. 🙏🤗
-
Dünden beri Sahibinden üzerinden tüfek için ilan veriyorum. Reddediliyor yok havalı ve ateşli satışı yasakmış yok saçma, bilye ve benzeri atan ürünler yasakmış mış mış. Siteye giriyorum MOD99 mu dersin 125 mi dersin aklına ne gelirse var.
Bana gelince yasak Anlamıyorum sır bana mı gıcık. Aradım sordum baktılar birşey de diyemiyorlar sitede başka ilan var diyorum şikayetinizi aldık he he he diyerek geçiştirme politikasına giriyorlar.
Saha önceleri ben de denedim aynı şekilde kabul etmediler. Bir trick vardır sanırım. Ama ben bulamadım.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.