İstanbul'da PCP Tüfek İçin Kuru Hava Tüpü 300 Bar Dolum Yapılan Yerlere çok ihitiyacım var. Eski forumlarda geçen iletişim bilgileri güncel olmayınca kimseye ulaşamadım.
Yardımınıza ihtiyacım var.
EVO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aradığımda boş geleceğini ve 250 bar doldurulabileceğini ilettiler. Aksi olursa iade edersiniz dediler...
-
-
sordugumda öyle demediler.
-
8 Litre 345 Bar yerli üretim sıfır. Ne dersiniz? 2015 üretim
-
Hayirlisi artik, gülü seven misali olduk artik..
-
mantıklı...
-
Anladım takip edeyim o zaman ben, teşekkür ederim...
-
Barska Sniper GX2 6-24x50 IR MIL DOT Tüfek Dürbünü
Bu nasıl peki?? -
Walla ikisini de bulamadım internette, Türk sitelerde yok. Yurtdışından mı getirtmek lazım?
-
Çok isterim ben de ama malum fiyatları...
Çok teşekkür ederim.. -
400-600 arası uygun olacaktır benim için..
-
Değerli Suzendora;
Keyifli atışlara vesile olması adına biraz ekonomik bir dürbün öneriniz var mıdır?
-
Çok teşekkür ederim..
-
Değerli Zagapo;
Son birşey sorsam çok mu olurum diye kendime sorup durdum ama dayanamadım sorayım istedim. Malum aldığım tüfek için scuba tüp alacağım ama hangi satıcı ile konuşsam farklı birşey söylüyor. 230 bar 8 lt.lik bir tüp yeterli olur mu? (Önemli kısım benim için 300 bar yerine 230 bar'lık bir tüp mü alsam) yoksa 300 bar mı almalıyım?
Ayrıca 2. ele güvenebilir miyim? Hangi kriterlere bakmalıyım?
Azıcık yorarsam seni kızmazsın umarım.Saygı ve sevgiler...
-
Tüm yorumları okudum arkadaşa çok zahmet vermeye gerek kalmadı. Bıkmış belli ki..
Ben zaten aldım, bir o kadar da araştırmıştım. Benim beklentimi fazlasıyla karşılayacaktır. Herkesin zevk ve bu zevkleri ile beklentileri farklı olacaktır. -
Peki siz bilirsiniz...
-
Zagapo Merhaba;
Neden satmak istediğini öğrenebilir miyim? Tüfekle ilgili bir sorun, memnuniyetsizlik mi var?
-
Tüm Dostalara Merhaba;
Almış olduğum Hatsan Hercules an itibariyle elime geçti. Sizlerle paylaşmak istedim. Henüz iş yerimde olduğu için açamadım ancak evde açınca fotoları sizlerle paylaşacağım. Eksiğim bir dürbün ve scuba tüp!
Öneri ve yorumlarınızı almaktan mutluluk duyarım....
-
Teşekkürler.. Haftasonu atışlarla yorumlarımı paylaşırım sizlerle...