EVO tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim, çok değerli bilgiler.

Sn Evo,

CP88 competition, yine umarex'in S&W 586 tabancası ile birlikte şimdiye kadar atış yaptığım en isabetli co2 tabancalardan biridir. CO2 tabanca almakta kararlıysanız ve imkan varsa cp88'i alın. Korkunun ecele faydası yok.
    Yerli markalar harici bu tip hobi ürünlerin çoğunun servisi-tamiri esasında sorun. Ne yazık ki bozulursa başınızın çaresine bakmaya psikolojik olarak hazır olmanız lazım :)
    Umarex iyi bilinen, kaliteli bir üreticidir. Bir diğer modeli olan CP99'u yıllardır kullanıyorum, binlerce atış yaptı herhangi bir arıza yaşamadım.

Bu arada Cp99'a da bakın. Daha küçüktür isabeti ve çıkış hızı bir tık aşağıdadır cp88 competitiondan. Mekanizma olarak aşağı yukarı aynıdır. Fiyat olarak da biraz daha ucuzdur.
    Umarex'in bu tip yuvarlak şarjörlü tabancalarının bildiğim tek sorunu uzun pelletleri şarjöre taktığınızda şarjörü çevirememeleridir. Yanında Match/wadcutter tipi pelletlerden alın rahat etmek için.

İyice kafanızı karıştırayım : Sonuçta zevke ve kullanım amacına göre değişir ama bütçeyi belirlemişken Co2 yerine Multipump zoraki vb tabancalarıda göz önüne almanızda bence fayda var.

Selamlar.

Merhabalar;

İnanın hiç kafam karışmadı tam tersine daha da netleşti. :) CP88 doğru tercih olacak sanırım. Biraz piştikten sonra da tüfeğe geçmek istiyorum. (Ateşli silahlarda atış becerim iyidir) :) Birkaç tane marka ve model kafamda mevcut ancak Türkiye'de henüz satışları yok. Şimdilik acemiliği CO2'lerde atmam, pişmem lazım.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim...

hocam ikinci silahızı mı alacaksınız yoksa ilk silahınız ise zoraki alın derim ama co2 ile baslicaksaniz tavsiyem daha ucuz modellere bakmaniz ben bu haftasonu jericho almayi planlıyorum o modele bakmanizi oneririm

Bu 2. olacak kısmetse. Ama kırmalı çok eski var bir tane. jericho 'ya baktım. Yanlış bilmiyorsam BB atıyor. Ben Pellet atan istiyorum. CP 88'inde yorumları bayağı başarılı, videolara da baktım hiç fena değil.. :)