EVO tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Kişisel verilerin korunması açısından Telegram daha uygun olacaktır diye düşündüm. Herkes kisisel telefon numarasını paylasmak istemeyebilir.

Böyle bir hobi ile zannetmiyorum. Bu Hobidașlarda böyle bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Herkes herkes için destek verir. Böyle bir şeyi düşünmez diye düşünüyorum şahsen. İstanbuldayım ama Telegram bana uzak açıkçası. 🙏🙏

Arkadaşlar selam. 2018 e kadar Kırma tüfeklerim vardı 2018den beri bt65 .25 Kullanıyorum fakat artık uzun mesafeler nokta atışı yapmak istiyorum. Ben anlayamıyorum şuan piyasada ne var acaba fx dışında onun gibi atış yapabileceğimiz tüfekler? Hatsan gözümde serious solid impact :D ama biri sağa biri sola dengesiz yani stabilite olarak fxe en yakın nedir hangi tüfektir. Teşekkürler tavsiyeleriniz için şimdiden. :saint:

Edgun Leshiy 2 kullanıyorum ve çok memnunum.

Burada yine mantıklı ama yenideki hala mantıklı değil. Lütfen yanlış anlamayın. Sözüm size değil. Ayrıca bilgilendirme için de teşekkür ederim.

Selamlar,

22'de regülatör ayarı "140" barda ayarlıyken 40 grain sluglar ile "1050 fps" çıkış hızı

25'de "140" bar ayarda 45 grain ile 1075 fps çıkış hızına ulaşabiliyor

Burada sanki bir terslik var gibi..

Bu pelletlerin 100 Metre ve üzeri gibi atışlarda saçma dağılımı diğer pelletlere oranlara daha fazla değil mi? Hiç kullanmadım.

Evet daha başarılı ancak her tüfek yada namluda Slug kullanılamıyor tabii.

Merhaba hobidaşlar;

Merak ediyorum ülkemizde JSB ve benzeri ürünler neden yok. Yada tükendi gelmiyor.

Bu bir araba beyni değil, elektronik kart değil. Niye yok? JSB dün 80TL satılırken şimdi 300TL e bulamıyoruz. Aksi gibi pcplerde 100M altı yada üstü stabil atış yapabilecek JSB gibi ne var hiç bilmiyorum, tek yaptığım nerde göresem grain seçmeden JSB almak, keşke seçme hakkımız olsa ama yok malesef.

Sizler bu konuda ne yapıyorsunuz merak ediyorum.

Merhabalar, Pellet yerine Engin Sak slugları kullanıyorum ben. Şahsen memnunum da.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ozaman istendiğinde orjinaline geri dönmesini sağlamak için namlu ve tüpü harici ayarlamak gerek namlu sıkıntı nereden buluruz

Elimde 25 kalibre edgun leshiy 2 için getirttigim namlu var 45 cm kısaltılabilir.

Ozaman istendiğinde orjinaline geri dönmesini sağlamak için namlu ve tüpü harici ayarlamak gerek namlu sıkıntı nereden buluruz

Bugün bir usta ile görüşeceğim. Buradan bilgi veririm. Öncelikle Huben k1 bulmak lazım.