EVO tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sizi bilmem ama benim baya hoşuma gitti türkiyeye gelirmi gelirse fiyat nekadar olur muamma

Türkiye'de bazı av bayii sitelerinde evanix siniper falan satılıyor kim getirmiş oluyor satan av bayii simi

İzmir Av getiriyordu önceden bildiğim kadarıyla ama artık getirmiyorlar. Ellerinde kalanları satıyorlar bayiiler.

Yarı otomatik kullanan biri olarak benim de çok hoşuma gitti. Yurt dışında bir sitede satışı olsa getiririm sanırım hemen. :love:

Herkese iyi hobiler dilerim. Schuba tüp dolumu yapan İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı arkadaşlar? Eğer var ise iletişim bilgilerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İlginize teşekkür eder keyifli hobiler dilerim.

Merhabalar,

Tuzla deri sanayide bir yer var. Cepten yazarsanız hem telefon hem de konum ileteyim size.

Göz yuvasında görüş netliği problemi var dendi birkaç kişi tarafından tabi nedir ne değildir bilmiyorum inceleyeceğim yardımlarınız için teşekkür ediyorum

Rica ederim ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..

Merhaba , ustalar üstadlar bt65 ve Flash için kullanabileceğim bütçede max 3000 olarak düşündüğüm bir dürbüne ihtiyacım var fakat çok saçma şekilde kafam karıştı <X çok seçenek var ve forumda birsürü konu okudum herkes kendine göre bir marka belirlemiş sonuç olarak vectoptics opsl 17 de yoğunlaştım varımdır başka bir yorum katacak olan.100 metrede etkili bir grupman yapmak istiyorum yardım lütfen ,bu arada koleksiyona ilerleyen zamanda Hercules yada fx tarzı daha kaliteli bir tüfeğe geçebilirim onda da kullanmak istiyorum

Merhabalar,

Vector optics ten şaşmayın derim. Fiyat performans açısından çok başarılı.

Ben edgun leshiy 2 de vector optics veyron 4-16x44 ffp kullanıyorum hem başarılı hem de kompakt..

Avrupadan gelen bir gurbetçi kendi bagajında aracında kendine ait bir PCP sini getirebilirmi.

Merhabalar, maalesef getirmek çok zor. Gümrükten gecirmiyorlar.

Ben İspanya'dan Edgun Leshiy 2 Limited Edition getirttim. Diğer arkadaşın da dediği gibi gümrük maliyeti çok fazla. 3.000 euroluk tüfek ve yanında aldığım birkaç parça gümrük müşavirliği, emniyet genel müdürlüğünden alınan izin yazısı ve gümrük vergisi ile 4000 euro civarına geldi. Ama bireysel olarak oradan alıp getirmek oldukça zor. Belki emniyet genel müdürlüğünden alınacak izin yazısı ile ve gümrük vergisi ile müsaade edebilirler.

selamlar, ben yaklaşık 1 yıldır havalı tüfek ile atış yapıyorum. Hatsan Mod 85 var fakat pcp ye geçmeyi düşünüyorum. Pendik Kurtkoy lokasyonuna yakınım, buralarda pcp ile atış yapılabilecek alanlar nerede? Topluluk varsa katılmak isterim. Saygılarımla.

Merhabalar,

2 3 arkadaş gidiyoruz atışa. Bu tarafta Kurtdoğmuş, Ballıca köyleri var. Çok müsait atış için. Ömerli baraj gölü civarı çok güzel yerler var. Gideceğiz zaman da haber verelim size.