Bende geleyim ama benzin lt 25 arabam da 10 lt yakıyor. Git gel 100km. 😃
Walla bekleriz. Ama dediğiniz gibi masraf çok uzak mesafe. 🙏😔😔
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende geleyim ama benzin lt 25 arabam da 10 lt yakıyor. Git gel 100km. 😃
Walla bekleriz. Ama dediğiniz gibi masraf çok uzak mesafe. 🙏😔😔
Pendik Kurtköy tarafında çok yer var atış için. Bekleriz.
Yivsiz av tüfeği ruhsatı çıkartacağım ama hangi aile hekimine gitsem ben raporu vermem diyor. Teker teker hepsiyle tartıştıktan sonra foruma yazmak istedim. İstanbul'da zorluk çıkarmadan bu raporu verecek aile hekimi var mıdır ?
Merhabalar,
Maalesef yok. Sorumluluk almak istemiyorlar. En iyisi bir av bayii ile görüşüp onların yönlendirmesi ile almanız daha kolay olacaktır.
İyi günler
Emniyetten izin durumu ne kadar sürede çıkıyor?
Başvuru sonrası en geç 2 hafta.
Eline sağlık kardeşim. Çok güzel özetlemişsin.. 🙏🙏🤗🤗🤗
Meşakkatli ama değer... Ancak mutlaka vergi durumunu göz önünde tutularak sipariş verilmeli. Ciddi maliyet olduğunu, arkadaşların, bilmesi gerekir.
Bu arada ismim Evren 🤗🤗
Çok başarılı hakikaten
Merhabalar,
Kısa ve acemice çektiğim videoyu sizinle paylaşmak istedim. Çekim konusunda çok yetenekli değilim ama Edgun Leshiy 2 Limited Edition hakkında azıcık bilgi verir size de umarım. 🙏🙏🙏
Merhabalar, kanun maddesini ben de bilmiyorum ancak uçakla gidecekseniz silah teslim noktasına verip indiğinizde aynı noktadan teslim alabilirsiniz. Araç ile gidecekseniz faturası yanınızda olması yeterlidir.
Edgun leshiy 2 dan şaşmam.
İsterseniz telefonlaşalım, detayları ileteyim size.
05336373617
Siz izni aldıktan sonra ki, daha önce bahsettiğim gibi, 1500 euro üstü değilse bizzat kendiniz teslim işlemlerini yapabilirsiniz.
Ama dediğim gibi önce emniyet genel müdürlüğünden izin almanız gerekiyor. Yoksa Rum emek boşa gider.
Shipping açıkçası gönderen firmaya göre değişiyor. Mesela, edgun Shop ne sipariş verirseniz verin 99 euro alıyor.
Bazıları ise shipping free yolluyor. Sipariş oluşturunca hepsi fiyat belirtiyor.
Özet olarak aldığınız site, tüfek ve maliyete göre değişiyor..
Özellikle 1.500 euro üzeri olunca işin içine gümrük müşavirliği girmek zorunda kalıyor ki onlarda bayağı alıyorlar açıkçası.
Çok sağ olun hocam. Gümrük vergisi hesaplarken bu internet sitesini kullanıyorum. Ekstra vergi çıkar mı?
Gümrük vergisi hesapladığım site
Rica ederim. Hiç güvenme derim. Çünkü ekstra bir sürü garip vergi istiyorlar. Ben 5.000 TL hesaplarken 12.000 TL vergi çıkardılar Edgun için.
Merhabalar,
Emniyet genel müdürlüğünden izin yazısı almanız gerekiyor. Yoksa gümrükten geçmez.
Mühimmat nedir marka, ağırlık?
Nielsen slugs 43,5
Hedef dışındakiler dürbün sıfırlarken
140 mt Edgun leshiy 2 Limited Edition atışımız.
Şöyle yapalım isterseniz, telefonla görüşelim ve detaylıca anlatayım size.
05336373617 Evren
Edgun leshiy 2 Limited Edition 30 kalibre 🤗
Merhabalar, Avrupa yakası Rıdvan bey var. Dolum yapıyor.
+905548298530