Merhabalar , Özel değilse yurt dışından ( hangi ülkeden ) hava yada kara yolu ile mi getirtecek ?
Merhabalar, karayolu ile gelecek.. Fx impact mk2 power plenum 6,35 sniper edition
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhabalar , Özel değilse yurt dışından ( hangi ülkeden ) hava yada kara yolu ile mi getirtecek ?
Merhabalar, karayolu ile gelecek.. Fx impact mk2 power plenum 6,35 sniper edition
Merhabalar,
Değerli tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bir şey var.
Yurtdisindan bir arkadaşım kendi adına faturalı pcp aldı ve ben de ondan satın alacağım, Türkiye'ye geldiğinde. Türkiye'de yasal olarak kullanabilmem için faturanın arkasına, .... Tc kimlik numaralı ..... kişiden ...... Tc kimlik numaralı...... kişiye satılmıştır.
Gibi birsey yazmak yeterli midir? Yoksa nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Husan Malazgirt 1071. Daha yeni aldım sayılır. Öneririm.
Teşekkür ederim. Walla güzel bir yadigar.
Ha bu arada; ben tüfeğimi satışa çıkardım. (Ateşliye geçiş yapacağımdan) İlgilenenlere bildirmek isterim.
Merhaba, bazı ürünlerinde tetik sisteminde de değişiklikler var. Ancak aradaki fiyat farkına değer mi dersen bence değmez. Bir kral jumbo kullanıcısı olarak, fiyat farkı 300 400 liralari bulacaksa değmez. Namluda bir değişiklik olmadığı söylendi fuarda. Çünkü zaten namlu başarılı ve tatmin edici.
Walla uzun zamandır bekliyorum ama hic cevap yazan olmadı. Sanırım hic alan olmamış. Ben de yorum alabilsem almak istiyorum açıkçası, hâlâ niyetim var.
Merhaba,
Baktım ama göremedim. Nerede satışta??
Acikcasi ben de çok üzüldüm. Daha atış yapıp denemeden bismillah böyle bir sorun! ben wrangler aldım. Umarım kendi moderatörleri de boyle sorun çıkarmaz.
Anladim umarım aynı şeyler benim başıma gelmez.
Çok tesekkur ederim.
El ile çok denedim ama olmadı. Bir de bu penseden bulup deneyeyim.
Sn.Serdnmz; daha sonra söküp takarken ayni şeyi yaşadınız mı? Yada önlemek için ne yaptınız??
Nihat bey, denedim ancak zarar vermekten korktuğumdan zorlamadım. Zarar görür mü acaba zorlasam??
Merhaba,
Kimseden bir yorum gelmeyince Kral jumbo yeni versiyon aldım. Moderatör taktim . Herşey güzel ( Bu arada henüz atış yapadim ) ancak taktığım moderatoru cikaramadim altındaki parçayla birlikte çıkıyor ama bir turlu moderatoru o parçadan ayiramadim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim, neden olmasin. Tüm öneriler beni mutlu eder onu da arasına katarım
birkaç yorumunuzu okumuştum tesekkur ederim. Merakım su yönde; ayda bir yada iki kere gong atışı ve keyif amaçlı olacak. Yine de önermez misiniz şarjörlü??
sene olmuş 2017 istanbul'da dizanteri yüzünden 1 haftayı bulan süredir ailecek hastahanelik olduk, bayramda toparlayabilirsem hem MK-12 hem de RS-X2 için başlıklar açıp en azından tek tek fotoğraflayıp malzeme mekanik değerlendirmesi yapmak istiyorum, henüz atışa gitme fırsatım olmadı ama MK-12'nin Kanada'da çok fazla kullanıcısı var ve yorumları gayet iyi, (hobi maksatlı)
Cok geçmiş olsun, o zaman biraz daha bekleyeyim sizi.
Çok tesekkur ederim. Ben de bilmiyorum ne düşünürler ama bana özelden yazarsanız sevinirim.
Onun da yorumlarını bekleyeyim o zaman, çok teşekkür ederim..
Değerli Dostlar,
Öneri ve görüşlerinizi hâlâ beklemekteyim.
Hepsini izledim açıkçası yine de karar veremedim. O nedenle karar kısmında desteğe ihtiyaç duyuyorum.