Değerli Hobidaşlar;
Alttaki 3 marka ve modelden hangisini önerirsiniz??
Şimdiden teşekkür ederim..
Kral XPS Tactical
Derya MK 12 AS 100S
Typhoon F12
EVO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Değerli Dostlar,
Kral, Jumbo.nun yari otomatigini de çıkarmış.
Acaba Kral birçok iyileştirmeyi yapmışken, Kral Puncher Jumbo II mi yoksa auto.sunu mu almak daha iyi olur?? -
Kral puncher Jumbo nin auto su satışa sunulmuş. Bilgisi olan var mı acaba??
-
Değerli arakdaşlar merhaba;
Edgun Leshiy'i getirmek konusunda bazı yollar bulabiliriz. Birkaç yurtdışı görüşmem oldu. Konuyu tartışmak isterim.
-
Admin arkadaşlar, abiler gerekeni inceleyip mutlaka birşeyler yapacaklardır.
-
Arkadaşlar c.tesi 14:00 - 16:00 saatleri arası orada olacak var mı?
Ben orada olurum.
-
Değerli Arkadaşlar;
Cumartesi günü sabah itibariyle orada olacağım. Özellikle fotoğraflama yada video çekimi yada bilgi almamı istediğiniz konuları, ürünleri benimle paylaşırsanız memnuniyetle elimden geleni yaparım. Özelden yada cepten mesaj atabilirsiniz. Sonrasında derler sizlerle paylaşırım.
Evren
0 533 637 36 17 -
Cok yakışıklı güle güle kullanın. Fabrika çıkışı mi kundak, namlu vs. yoksa siz mi modifiye ettiniz? Yada Kralın çağırıp güncelleme yaptıktan sonraki hali mi??
-
Hayırlı uğurlu olsun. Ruhsatla ilgili süreci de bizimle paylaşırsanız, kendi adıma, çok sevinirim. Malum zamanda süre, proses vs. nasıl işlediğini açıkcası çok merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler, iyi atışlar olsun.. -
Türkiye'de Evanix ürünlerini almak mümkün ama Daystate Wolverine 303 7,62 Hi-Lite nerede satılıyor??
Satışı yok bildiğim kadarıyla... -
Sayın tcbozo;
sizdeki şanstan benim de çok ihtiyacım var.
2 kere geri gitti, kısmet olmadı yani... -
Açıkçası bana da öyle geliyor. Bir de satışa sunulsa, teknik veriler tatmin etse daha ne isteriz. Sanırım Türk piyasası güzel bir rekabete sahne olacak gibi..
-
IWA 2017 Kral Arms
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Elinize sağlık. Bence de devam etmelisiniz.
Bu arada mekan tam olarak neresi acaba?? -
O zaman sanırım şansım böyleymiş.
Bilgilendirme için teşekkür ederim... -
please attection! price must below the 30 euros. tag package with that rule.our government does not 30 euros
Do not write optics!!Write a gift
yazdığım yazı budur
suikast için tükiyedeki dürbünlerde yeterli olur bence ))))
Anlıyorum fakat bu yazı gümrükten "İthal edilmesi sakıncalı ürün" statüsüne girmeden mi geçmiş olacak? Gift olarak ben de yazdırmıştım ve fiyat da düşük tutuldu. Yani mesele sakıncalı ürün sınıfına girmeden almak, yani açıp paketi bakmadan bana göndermeleri. Lütfen yanlış anlamayın çözmeye çalışıyorum bu sorunu..
-
Bendeki sıkıntı dürbün olduğu için vermemeleriydi. Adam bana diyor ki; Ne malum senin suikast gerçekleştirmeyeceğin? Şaka gibi bu nedenle takıldı ve geri gönderdiler. İnanın parasında değilim açıkcası.
-
Merhaba Arkadaslar
10 senelik hobi gecmisimi , 100 lerce tufek ve malzemeyi deneyemeyenler ve almak isteyenler icin videolara kaydettim ve kendi kanalimi actim.
Turkish Airgunner olarak ulkemizi temsil etmekten gurur duyuyorum.
Asagida bulunan linke tiklayarak. Tufeklerin testlerini yaptigi atislari benim gozumden izleyebilirsiniz. Bircok onemli detay mevcut.Eger kanalimi begenirseniz mutlaka abone olun. Her yeni videom mailinize gelecek.
Youtube kanalim:
https://www.youtube.com/+ShootingAndSports/Iyi seyirler hepinizi bekliyorum.
Gurur duyarız...
-
biraz paraya kıyarım diyosan şunu bi incele derim. ben sipariş verdim 15 günde geldi. ilk izlenimim süper. istersen foto atarım
Ürün çok güzel gibi duruyor ama fiyat biraz pahalı gibi. Aslında pahalıdan kastım Türkiye ile kıyaslama değil asla. Gelip gelmeme konusunda riskli gibi geldi. Yoksa hemen bir tane alırım gerçekten.
Sebebi de şöyle; geçen sene Haziran ayında bu ilgili siteden bir dürbün aldım. Ürün geldi ama gümrükten vermediler ki 4 ay uğraştım ve sonunda geri gitti. Bütün ümitlerim yıkıldı. (Posta İşleme Merkezi İstanbul)
Çok isterim almak aynı şeylerle uğraşmak istemiyorum. Öneriniz var ise çok sevinirim. Yada alım konusunda yardım edecek birileri olur mu?? -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.