bende zaten tüfek çok gerek yok patriota falan raider duruyor diana mod 54 ve 350 magnum duruyor hatsan optima ve mod 75 var yeter bunu gücü çok diye ve tipi çok hoşuma gitti ondan koleksiyon gibi alayım dedim fabrikaya sorsak yokmudur acaba
Snip3TR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatsan optima 550 .22 nerden bulabiliriz ve fiyatı nedir?
-
1500 ytl çok fazla bence ayrıca pompa çoğu arkadaşımız için kullanışsız
-
loather walther namlu tek atış 5.5 mm raider 450 ytl dolum aparatı 85 ytl bilginize
-
bu t12 üzerine güzel bi dürbün(en az 4-16x50 ) ile fiyatı ne olur yaklaşık olarak
-
selamlar daha 2 ay önce aldığım ve daha sadece 1 tüp bitirdiğim raiderimi satıp fx t12almayı düşünüyorum sizce bu tüfek nasıldır güç ve kalite olarak isabetlilik olarak raiderden iyimidir saygılar
-
bu tüfeği şimdi düşünmüyorum zaten şu anda tüp bulup aldım ve dürbün aldım bunu yaza doğru alırım nisanda mayısta bu linkteki tüfek kaç 4.5 5.5 mu?saygılar
-
arkadaşlar pcp keyfi bir yana yaylıdan yine vazgeçilmiyor diğer tüfekleri elimden çıkardım bi tek raider kaldı onada tüp bulamadım canım sıkılıyo baktım tipe göre hatsan mod85x hoşuma gitti bu silahı nerden bulabilirim [Resim Engellendi: http://sotisbg.com/shop/images/hatsan_mod85x.JPG]
-
-
-
benimde bu tüfekten bi tane var pek sorun çıkarmadı ama atışlardaki istikrarsızlığını sürdürüyor saygılar..
-
tabiki neredeyse hepimizin bir hatsan tüfeği olmuştur iyi veya kötü birçok anılarımız ama biz burda hatsanı eleştirirken gördüğümüz kusurları söylüyor ve bunların düzeltilmesini bekliyoruz amacımız hatsan gibi yerli üretimin kalbi sayılabilecek bir firmayı kötülemek değil daha iyi işler yapmasını beklemek bu çinliler zaten ayrı bi konu ama çinliler olmasada bu hobinin önüne geçmek isteyen bir sürü şahıs var Saygılar..
-
bence 70 metrede az bi kullanım alanı değildir tabiki diananın kalitesini göz ardı edemeyiz kullandığım tüfekler arasında en iyileriydi saygılar
-
saolasın ilker abi benim anlamadığım tek nokta şu hatsan gibi teknolojik anlamda olanaklara sahip bi fabrikanın neden daha kaliteli silahlar üretmediği ve bizimde bu silahları yerli üretim diyerek severek ve istiyerek kullanamadığımız hep yurt dışındaki tüfeklere iç çekmemiz?
-
ewet düzeltelim hatsan sanırım bu dürbünleri yeni ürettiği tüfeklerin yanında veriyor
-
bana tasco veya remington gibi geldi
-
bende öyle düşündüm ama fatih abi forumda yazılanlar çok kafamı karıştırdı tüpün kalın olduğunu biliyorum hiç sorunda yapmadı ama bu işinde şakası olmaz saolasın
-
öncelikle selamlar webley raider pcp aldım ilk dolumda yaklaşık 50 pellet attım sorunsuz ama forumdaki yazılardan kalite kontrol falan canımı sıktı bundan sonra bi sorun çıkarmı şahsen bi havalı silah yüzünden ölmeyi istemem saygılar
-
arkadaşlar yapmayın atar ya 305 değil 405 bile atar
-
çok teşekkür ederim jarhead nicki arkadaşta sanırım raider vardı bende diana yada H&N düşünüyorum ama crosman benjaminde olabilir saygılar