@ZETAX hocam hayır normal mod 85, vortex de yok. İkisi de iyi iş çıkarıyor, peder 40 metreden 4cm'lik hedefe beşte dört yapıyor. HWnin avantajı ince atışta bile istikrardan şaşmaması.
"bu eksikleri hatsan kapatsa ve silahını atıyorum dominatörü yada 135 qe yi 1500 tl yapsa eminimki gene yerden yere vurursunuz" lafınıza katılmıyorum. Yeterli kaliteyi sağlarsa her zaman yerli malından yanayım, o fabrikadan benim insanım ekmek yiyor. Ayrıca bana da faydası var, kaliteli mala ithalat vergileri binmeden ucuza erişmiş olacağım (Hatsanın yurtiçi-yurtdışı fiyatlarını karşılaştırın).
Ama Hatsana da 1500tl vermem, zaten öyle bir fiyat koyma lüksü de yok. Crosmanlar Amerikada kaça satılıyor? Ya da BMWler Almanyada kaça satılıyor? Ne anladım ben yerli malının avantajından?
O bahsettiğiniz eksikleri kapamak benim işim değil. Ben müşteriyim, sunulan ürüne ücretini öder, kullanırım. Müşteriden gelen geridönüşlere göre firmanın kendi eksiklerini kapaması gerekiyor. Bu dünyanın her yerinde böyle. Aldığınız arabanın şanzımanıyla, direksiyon miliyle, pistonlarıyla oynuyor musunuz? Ya da buzdolabını söküp soğutma sistemine müdahale ediyor musunuz?