nihatfevzioglu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

DarkDagger deme öyle yahu zira Israil halkı ve devletiyle dostuz haberin yok galiba
    https://m.facebook.com/story.php?stor…123521044324584

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

dostum gercek sandim int bir saatir ariyorum. :) eger boyle bir silah yapsin ve lw namlu, 500cc tüp, rear bolt kurma kolu, indexli şarjör . sonra gelsin 1500 ile 2000 arasi fiyati koysun. O zaman helali hos olsun basimizin ustunde yeri var :)

hiç gülesim yoktu,güldürdün beni ,anlaşılan Kral arms böyle bir tüfek yapsa kimse şaşırmaz :)

uzak mesafe atışları yapmak istersen 10 metreye sıfırlayacaksın, atış için bipod,atış yastığı ,tripod gibi şeyler alman gerek , fazla masraf etmeyeceğim diyorsan eski kot pantolondan torba dikip içini pirinç ile doldurup öyle kullanırsın,eğer oturarak atış yapmak istiyorsan katlanır masa ve tabure alman gerek.

Size tavsiyem teak oil denilen dilimiz de tik yağı dediğimiz yağdan sürerseniz eski haline kavuşur. Birde o bölgeyi 400 kum zımpara ile hafifçe zımparalamayıda ihmal etmeyin, yağı daha sonra süreceksiniz. Balistol yağı da güzel iş görür. Aslında her silah, bıçak severin mutlaka edinmesi gereken bir yağdır Balistol :thumbup::thumbup::thumbup:

400 lük kum zımpara biraz kaba değil mi, kundağı çizer bence.

Merhaba arkadaşlar mod 125 vortex in gaz pistonunun üstünde max 150 bar yazıyor ama içinde nekadar hava basılı bilmiyorum daha önce deneyen kaç bar ölçen ve hava basan varmı varsa konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?
    gaz tüpünün yanında bir delik diğer tarafında br vida var sanırım vida havayı boşaltıryor deliktende hava baslılıyor pcp pompası ile basılabilrmi acaba?

bu maximum 150 bar piston kurulu vaziyette iken basınç mıdır acaba ,eğer bu böyle ise ve kurulmadığı halde 150 bar basılır ise,bu ya pistonu kurulamaz hale getirilir,ya arıza yapar ,yada ciddi bir kaza riski ile karşı karşıya kalınır.

bu başlangıç için iyi olabilir,bir kere dolum ile 35-40 stabil atış yapıyor diye biliyorum ben,ama kral ile daha fazlasını isteyenler için son durak ya puncher mega ya da pro oluyor,isabet konusunda diğer puncherlere göre bir fark var mı bilemem.

• Hatsan ve Kral firmaları her zaman desteklemek lazım ama eleştileride yapmamız gerek,yarı otomatik yerli pcp silahımız olması bence de güzel bir şey ama şu dipçik konusunda bende bir önceki arkadaşa katılıyorum,ilk önce gördüğümde bana eski kaba rus yapımı silahları hatırlatı, ya bu dipçik kısmı daha güzel yapılabilirdi, arpacık keza öyle,ne bileyim sanki albenisi eksik gibi,yedek sarjorler yerleri görüntüsünü hepten bozuyor,açıkça bu tasarım konusunda baya uğraşmaları gerekiyor,mekanik ve dayanıklılık konusunda bir yorum yapamayacağım onu zaman gösterecek.

o mutfak tahtasının yerine maragozda içine sıfıra sıfır olacak şekilde bir mdf kestirip üstüne de sert sünger yapıştırıp ve en üstüne de kalın kumaş koyup(kamyon brandası gibi) ve kenarlarından zımbalayıp daha iyi olurdu.

yani şimdi her şeyi bir tarafa koysak, aynı güçte vortex mi yay mı diye sorsalar , ben vortex derim , ve burada hem yaylı hem vortex kullanmış arkadaşlardan yaylıdan vortexe çeviren varda , vortexten yaylıya çeviren olduğunu sanmıyorum, bu arada KOCATÜRK hobidaşım yaylı ile vortex pistonlu aynı marka ve model silah kullanma fırsatınız oldu mu , ben vortexli tüfek kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yaylının yerıne vortexi tavsiye ediyorlar,eğer kullandıysanız ve hala yaylı diyorsanız demek ki çoğunluğunu oluşturan diğer arkadşlardan farklı düşünüyosunuz,çift taraflı tepmeye gelince evet var, bende yaylı mod 125 var, tetiğe bastıktan sonra ilk once omuzuna bir tepme alıyorsun ondan sonra piston vurması oluyor bunu her güçlü yaylı tüfek kullanan biliyor, yok diyen ya yalan söylüyor yada güçlü bir yaylı tüfek kullanmamıştır,vortexe gelince kullanan arkadşların iddası yaylıya göre bu ilk tepme yok denilecek kadar az.

Bence tek sorun gasramindaki hava kacagi yoksa 135 vortex de olsa zortexde olsa gasraminda sorun yoksa en güçlü yaylilardan youtubede corono ölçümüne baktım 14.3 graini 950 fps atiyor daha ne olacak! 28 cm namlusu var ise tam istediğim gibi.....
    Ama her zaman derim gasram olayı her zaman soruna açıktır....

burada takıp edebildiğim kadar hatsanın vortex pistonları yaylılara nazaran daha az sorun çıkarıyorlar hatta hatırladım kadarıyla burada hatsanın vortex pistonu için arıza yaptığı şikayetine hiç rastlamadım(belki de yanılıyorum),aksine yaylıların için zamanla yaylarında yumşama veya kırılma meydana geliyor,ve yine arkadaşların tecrubelerine göre hatsanın yayları diğer standart yabancı veya yerli olanlara göre nispeten daha dayanıklılar, vortex pistonun tek taraflı tepme ,tok sesi,daha az sarsıntı ve gücü düşürmeden yaylılara göre daha net atış yapmasından bahsetmiyorum bile,buradaki bir çok arkadaş hatsan marka tüfeklerini yaylıdan vortexe çevirdiler ve kurma zorluluğundan da başka bir şikayet ettiklerini okumadım,yaylı mı vortex mi diye sorarsan kesinlikle vortexi tercih ederdim.

bu silahla daha eğlenceli ,grupman da daha iyi olur

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

evo kardeş bana bu videoları hatırlatmana gerek yok, konuyu baştan takip etseydin 6 ncı sayfada aynı video paylaşıldığını görecektin, bu iki youtube kanalın da abonesiyim, her yeni paylaşımda da telefonuma bildiri geliyor. :)