Emir hocam bu taurus judge public defenderd'en bahsdiyorsanız zaten ismi her şeyi açıklıyor, hakim kamu savunucusu
nihatfevzioglu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sorunuzu anlamadım Tarık bey. Neden böyle bir soru yönelttiniz??
Nihat bey, daha iyidir diyorsanız alacağım.
kullanan arkadaşlar bilir tabi, genelde mümkün ise yandan paralaxlı durbunler tercih ediliyor, bir de paralax tekeri takıldıktan sonra mesafe daha kolay tayin edilebiliyor ama benim tercihim hawke den yana o da önden paralaxlı , bana fiyat performans olarak sanki o marka en ıyisi gibi geliyor ama son sözü hepsini kullanmış arkadaşlar söylemesi gerektigini düşünüyorum.
-
bir yarışma ve tanıtımda, ince memet ile 150 mt 6 cm grupman çıkarmışlardı diye bir arkadaşımız burada yazmıştı, geri doğru sayfalara bakarsan bulursun, bu mesafeden bu grupman yapılabilyorsa, o bahsettiğin mesafelerden nasıl bir grupman çıkarabilir hesabını sen yap.
-
-
üstte 36 cal. bahşedilmiş iken aklıma bu tabanca geldi, mükemmel bir savunma silahı, ister tek kurşun ister üçlü bilye kullan, üstelik bizim burada da mühimmat sorunu olmaz, ama bildiğim kadarıyla bu mühimmatı kullanan tabanca ların ithalatı ve satışı yasak, bunun yerli versiyonu tüfek olarak MARLA markamız var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
kinetikler biraz sıkıntılı,en kaliteli ithalleri bile sorun çıkarabilyorlar, en sağlıklısı gazlı veya pompalı, ben yerli olarak xtr 12 beğeniyorum ama o tür silahların da şarjör sorun olabiliyor.
-
kısaca fark nova compact regülatörsuz ve moderatörsüz, rg supernova regülatörlü ve entegre (bütünleşik) moderatörlü bir silah, compactın sesini kesmek için ayreten moderatör almak gerekiyor ve tüpün basıncı düştükçe attığı saçmaların namlu çıkış hızları değişiyor, aksine rg supernova kendinden susturuculu ve regülatörlü, tüpün belirli bir basınca düşene kadar saçmaların namlu çıkış hızları aynı ve ye birbirine çok yakın, buda daha düzgün atış yapılması demektir.
-
aynen Kocatürk arkadaşıma katılıyorum, eğer tüfeği fabrikaya göndermedin ise bir saçma namluyun önünden arkaya doğru geçir eğer ilk başta rahat sonra zorlanarak gidiyorsa demek ki namlu ters takılmış.
-
buna bak boğazı küçülten adaptörü çıkarıp yerine çift tarafı yapışkan bant ile biraz daha kalın lastik koyup basit dampa elde etmiş olursun☺
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3829 -
benim başıma da geldi aynı olay, 25 metreden sert sunmaya yapıştırdığım hedef kağıda atış yaptım, pellet geri dönüp sağ kaşımın üstüne vurdu, acımadı ama geri dönmesi beni çok şaşırttı. Aklımda atış yapacak zaman artık koruycu gözlük kullanmak geliyor, bir tane evde sıfır güzel bir koruma gözlüğü vardı bakalım bulabilecek miyim.
-
valla helal olsun, açıkçası pek umutlu değildim ama gerçekten çok güzel olmuş,burada bir çok arkadaş için artıkılın kopması halinde dürbün nasıl tamir edilir için güzel bir örnek oldu, sadece merak ettim görüntü de bir miktar bozulma oldu mu.
-
benimkisi hâlâ yaylı zaten,vortex olmuyormuş, 2012 yılı ve sonrası kasalara takılabiliyormuş, bu tamamen antremansızlık,atışa sık sık gidemedim için oluyor,
-
bu videoda göstermiş de ben sadece regulatör öncesi ve sonrası ölçümleri ve çekiçi hafiflettikten sonra 5 atış daha fazla yaptığı kısmı anladım,zıplama önleyeci hakkında bir şey anlamadım,bu silahı bilenler ve kurcalamış olanlar ne tür işlem yapıldığını çözerler herhalde.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
tüp dolduramayanlar için de tek çare
-
vd 40 ile temizlemede bu forumda bir yerde kullanmayın pas yapar diye yazmışlardı, namlu içinde kullandıktan sonra da ne kadar silinse bile yiv set dibinde yine kalır ve namluya zarar verebilir demişlerdi,dürbün de lastik kullanımı bulaşık eldiveninin parmaklarını şerit halka dürbün ayağın genişliği kadar kesip dürbün boğazına geçirip oyle de kullanabilirsin.
-
Yanlış anlaşılsın istemem ben kimseyi suçlamak için söylemiyorum ama ben Zagopa Bey'in mesajlarını okuyunca şöyle bir düşünce geldi aklıma acaba beyfendi dolandırıcı olabilir mi? Düşününce hiç de mantıksız değil çünkü. Tabii tekrar söylüyorum kimsenin hakkına girmek istemem kimseyi de suçlamıyorum bu sadece bende oluşan bir düşüncedir herhangi bir kanıtım yok. Belki de benim gibi düşünen başka arkadaşlarda vardır da ürün satılmıyordur
arkadaşım bu açıklamana ne desem bilemiyorum, hem beyefendi hem dolandırıcı hem yanlış anlaşılmasın diyorsunuz, bunu da geçelim, bir arkadaşımız bir şey satamazsa dolandırıcı mı oluyor, kaldı ki bu forumda yanlış yapan birisi olursa onu burada ifşa edip barındırmazlar, zagapo arkadaşımızın tek eksiği bence yeni (senin gibi) üye olması ve eski tanınmış bir uyenin kefili olmaması.
-
sportmatch'ın da ayarlanabilen dürbün ayakları varmış
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
elinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş, akıcı ve net bir dille herşeyi ifade etmişsiniz, tebrikler, bir de regulatörlü aynı anda da kronolu bir grupman çalışması yapmanızı da bekliyoruz,bu normalinden biraz fazla olan fps farkı regülatörun yeni olmasından hariç, atmosferik basıncı algılamakta (tüp delmeli regülatörün daha kolay algıladığını düşünüyorum )zorluk çektiği ve atışları peşpeşe hızlı bir şekilde yapıldığı için mi bu fark çıktı acaba.
-
Bana göre Alkın kömpresör küçük 3 kademeli, sağlam ve dayanıklı 4000-5000 tl bandında bir kompresör üretimi yapsalar çok iyi olur, hiç olmasa bir kaç arkadaş toplanıp bir tane alabilir,hem yerli olur ve servis sıkıntısı çekmezler.
-
Bu basmama olayı bana göre yeterince rekabet olmadan dolayı kaynaklanıyor, kendi müşterisini garantilemiş o yüzden rahat, biraz rekabet artsın ve devamlı müşterileri başka bir dolum yerine yönelisin bu kadar rahat müşteri reddedecek mi bakalım, bu tüp olayı da mercedes, bmw veya başka marka aracın tamiri değil de daha çok pompacının arabaya yakıt koymasına benziyor, bu ben sadece mercedeslere veya bmwelere benzin satacağım demesi gibi anlama geliyor, veya lpgeli araçlara sadece benim taktığım lpg sistemi araca gaz basarım gibi anlam çıkıyor, tüpü eski olsa anlarım, teste güvenmem der ama sıfır tüp neden doldurmasın, veya kompresör fazla yıpranmasın bana para lazım değil kendi müşterilerimi idare etsin yeter gibi bir düşünce de olabilir.