fren balata spreyi ile silindirin içine sıkıp yağı temizlense acaba bir zararı olur mu.
nihatfevzioglu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hawke vantage 6-24x50, 50 mm 44mm daha iyidir, 809 tl
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1236 -
2.el olarak bsa ara ara düşüyor nete hatta bir arkadaşda hawke vantage 6x24x50 vardı 750 Tl istiyordu
yenisi zaten 809 tl
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1236 -
ama 300 birlik 6 litrelik tüp sdaece 6 kere tam doldurabilir bu tüfek 8 litrelikten harici çok çabuk tukenecektir
en iyisi 300 bar 12 litrelik tüp kesin sorunu çözer
-
burada daha yeni açılmıştı bu konu
Hatsan Nova Compactmı kral Puncher pullbup mı? -
devamı da burada
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
o kaçıklık yoksa sadece yükseklik ayarı yapman yeterli ama o kaçıklık varsa evet öyle oluyor, benim de mod 125 de aynı sorun var, tek parça dürbün ayağını çevirdim yine düzelmedi,arkadaşlar şimleme ile yapıyorlarmış, yani dürbün ile ayak arasına ince pet şerit koyuyorlarmış,ben şahsen denemedim, ben atacağım mesafeye sıfırlayıp öyle atıyorum, en iyisi burada forumda bir yerde vardı bu konu bir araşrır daha detaylı bilgi var orada.
-
aynanın üstüne oturtur dürbünü, dürbünün içine bakarak artıkılın kendisi ve aynadaki yansımasını ayar yerlerini çevirerek üst üste denk getir, tabi bol ışık olması gerekiyor.
-
dürbün ve namlu eksenleri biraz kaçık olabilir,normalde dürbüne optik merkezleme yaptıktan sonra namlu ve dürbün eksenleri birbirine paralel olmaları gerekiyor, diyelim ki 10 metrede sıfırladın dürbünü, 30, 40, 50 metre veya başka bir mesafelerde rüzgarsız bir havada, her mesafede yükseklik ayarından hariç her seferinde sağ veya sola ayar yapmak zorunda kalıyorsan bu anlattığım olay vardır.
-
Arkadaşlar henüz yerli tanıtım video su olmadığı için, yabancıların yaptığı incelemer ile yetinmek zorundayız, mekanizma bildiğimiz üstten gaz piston sistemi, bana göre piston temizliği biraz uğraştıracak onun dışında bir durum yok gibi. Bir de Alparslan Şen hocanın kısa ön izleme video su var, düşük gramajlı fişeklerde bile gayet iyi çalışıyor.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
"siz iyice abartmışsınız 3-9x40 dürbün ile 400metre ne demek hocam? biraz absürt olmuş tamam uzak mesafeye atılırda max. 9zoomlu dürbün ile 400metreye hiç sanmıyorum yani "
Enes kardeş sen kendin ile çelişiyorsun, önce zoomdan şimdi ise kaliteden bahsediyorsun, ben sadece zoomdan bahsediyorum zaten, ne olursa olsun 4x zoom ile bu mesafelere atış yapılabiliyormuş demek ki, kaldı ki arkadaşın dürbünü 3-9x44, şahsen ben denemedim ama hedefin 40x40 cm boyutunda bir arı kovanı olunca bt 65 ile neden vurmasın, kızmaya veya alınmaya bir durum yok burada sadece fikir yürütüyoruz.
-
ateşli yivlilerde 8-10x büyütme 1000 metreden bi insanı vurabilmek için gayet yeterli. 16x ve daha fazla büyütmeye sahip dürbünler 50cal lerde kullanılıyor.
benim burada söylemek istediğim rusların 4x22 bir dürbün ile 1300 mt azami 800 mt etkili atış yapılabilir öngörmeleridir, yani o mesafelerde bu dürbün ile atış yapılmasa o dürbünün yerine daha büyük büyütmeli dürbün kullanılırdı, tabi 1988 sonra daha büyük büyütmeli dürbünler de kullanılmıştır ama hala bu 4x22 dürbün bu silahta en çok kullanılan dürbün özelliği taşımaktadır.
-
Novanın bir de fabrika çıkışlı regulatör opsiyonlu modelini sürüyorlarmış piyasaya, bir de trophy nin bolt kolunu da ekleseler tadından yenilmez, Alparslan Şen hocanın videosında söylendiğine göre:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Eline sağlık hocam, mümkünse tüfeği geri alayım
Daha dün teslim aldın hocam, ne ara bu kadar işlemi yaptın? Namluyla ilgili soruyu ben de soracaktım, pellet yüklenen taraftan kısaltılmıyor mu diye de, uçtan da kısaltılıyormuş demek ki.
Bir de bilmediğimden sorayım, şok nedir?
namlunun arka kısımdan ön kısmına doğru çapın mm yüzde lik bazında daralması, yani baştan pellet rahat gidiyorsa namlu çıkışında sıkı sıkı gidiyor.
-
Bende bt65 var ama en kısa zamanda bir Herkülü birde at44 alacam ozaman bakak görek Herkül nasıl
zagapo arkadaşımız bir aylık silahını satıyor, ikiniz için uygun bir fiyatta anlaşırsınız.
-
wv grup markaların yani, wv, skoda, seat, audi dsg şanzıman kullanıyorlar, bildiğim kadarıyla sorunsuz bir şanzıman.
-
o kundak kısmı sanki biraz kaba olmuş, bombaatar gibi duruyor.
-
arkadaşım iyice bak zaten apadam oradan almış, delik teşik olan tofita arkadaşınki
-
Telekkür ederim, Gitti gidiyor dan aldım, bilginler av dan geldi. ☺
bu ürünü nereden aldınız peki bn de almak istiyorum da
mbo üstte zaten cevabı var