nihatfevzioglu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

30 mm ön mercek büyük çaplı dürbünlerin yaylı veya gaz pistonlu havalı tüfeklerde hele 50mm ve üzeri bozulmasını istemiyorsan dampa ayak şart bana göre en iyisi diana bulseye,mercekleri kontrol et boşluk var mı diye,varsa onları tutan halkalarını sık,düzelmezse bilen birisine göster.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Rakip yerli firmanın tüfekleri çok çok iyi gurupmanlar yapabiliyor itallerle yarışacak şekilde..900-1000 lirayı aşmayan ucuz modelleri bile . . diğer tarafları ne kadar iyi olursa olsun iş namluda bitiyor..

ben değil yabancılar kıyaslamış,Hatsana karşı bir antipatim yok hatta iki Hat san marka silahım var ama gerçek şu ki o da namlularda tam standardı oturtamadı,lw ve kendi namlu arasındaki farkla bak

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Rakip yerli firmanın tüfekleri çok çok iyi gurupmanlar yapabiliyor itallerle yarışacak şekilde..900-1000 lirayı aşmayan ucuz modelleri bile . . diğer tarafları ne kadar iyi olursa olsun iş namluda bitiyor..

Alpaslan Şen hocanın da Hatsanın BT 65,NOVA ve HERCULES ile çekilen videoları da var buna benzer sonuçlar elde etti, o yüzden kapalı alan ve aynı şartlarda ve aynı kişi ile atış yapıp kiyaslamadıkça çok net bir yorum yapılamaz,hatta bir değil bir kaç atıcı ile test etmek lazım,bir de Kralın atış stabilitesini Hatsanın tüfekleri ancak regulator ile yakalıyor, ve malesef Hatsanın da namluların da hepsi aynı standartlarda olduğunu da söylenemez,hatta bazı Hatsan kullanıcı arkadaşlar ihracat ile iç piyasaya sunulan tüfeklerde kalite farkını olduğunu iddia etmekteler,daha önce de burada bu konu konuşuldu,o kadar da buyuk fark olduğunu sanılmıyor,biri 10 kuruşluk grupman yapıyorsa,diğeri de 25 kuruşluk grupman yapar gibi bir yorum yapılmıştı, o yüzden eğer bir isabet hastası değil ise insan bu kadar farkı da önemsemez,saadete gelirsek ben hem Hatsanın bazı modellerini hem de Kralın bazı modellerini beğeniyorum,her ikinden de birer tanem olsa hiç fena olmaz,ve yerli rekabet ne kadar artarsa hem bize kullanıcı olarak hem de firmalara kalite yükseltme açısından okadar yararlı olacaktır.

Bende bir arkadaşın tüfeğini kullandım. Ne iyiydi ne kötüydü.Takip ettiğim kadarıylada internet ve kullanıcı yorumlarına göre namlularda standart olmadığını düşümüyorum . Lw olmasada namlulara standart şekilde şok verseler daha iyi olabilir.

bu silahın satış fiyatı bandında satılan silahlarla kıyaslama yapılırsa daha adaletli olur,3-4-5 bin liralık silahlarla ile aynı performansı beklemek saflık olur.

mesele zaten namlunun iyi olup olmaması,mesele önyargıyla yaklaşmak,emin olmadığımız konuda rüzgarın etkisini namlunun kötü olmasını gizlemek için bahane etmelerini ima etmek ,hiç etik değil ,emin ol en mükemmel pcp olsa buna benzer şartlarda bu tür sapmalar olur.

Kralın gurupmanlarında rüzgar bir bitmedi :thumbdown:
    Videodaki arkadaşlar : "süper ,ooosüper ,tek delik" :D .. kötü gidince "rüzgar" ;)
    Rüzgar varsa niye paylaşırsın :whistling: ne anlamı var 8| ne anladık ?(
    Resme bakarak ,yoksa sorun sadece rüzgar değilmi :S

aynı şey hatsan'ın pcp lerin çekimlerinde de yaşandı, malesef orada rüzgar kesilmiyor herhalde , bu kadar oluyor ,yapabilirsen kendin yap hatta tamamen kapalı alanda ve 135 mt mümkünse bizim kafalarımızda da soru işaretleri kalmasın değil mi.

şu pazar ve av bayisi övme reklam olayı tamamen kaldırılsa diyorum.işin icine para ve reklam girdimi mide bulanıyor ve hertürlü çakal çukul iş dönüyor malesef.moderatör denetimine gelirsek yapacakları fazlada bir sey yok acıkcası.daha ne yapsınlar zaten.görev ahlaki olarak satıcının,sorumluluk olarakta alıcının üstüne düşer.gerisi laf ı güzaftır.birde reklam olayı var tabiki.neymiş efendim 2 kutu pellet siparis verilmis,peletler vaktinde ve yamulmadan gelmiş.vay efendim şöyle tşk ederim x bey böyle büyük x bayisi.bu gibi ezik müsteri profili yorumlarıyla dolu güzelim. forum.bukadar eticaret sitesi varken su forumda pazar olmayıversin.saygılarımla.

bence kalmalıdır ,reklamdan hariç sorun yaşanan mağazalar da dile getiriliyor,işini doğru yapanı da yapmayanı bilmemiz şart,bu bize sadece faydası olur ve işini iyi yapmayanlara bir denetleme mekanizması olarak görüyorum.