Baktım bulamadım. Sadece yaylı'nın kendi kendine zarar verdiği yazıyor.
Kara_Karga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar, ben yaklaşık 2 hafta içerisinde hatsan mod 125 vortex almayı düşünüyorum. Ama duyduğum kadarı ile yaylı olanında kontrolsüz güç varmış. Yani kendini bile kırabiliyormuş. Acaba vortex olanın da böyle bir sorun varmıdır ? Tepmesi yaylı olanı ile aynımıdır ?
-
Namlu ne çabuk eğilmiş öyle. Hem sağa doğru eğilmişse niye bir sağa bir sola atsın. Hep aynı tarafa atması gerekmez miydi?
Evet biraz çabuk eğrildi ama tamamen benim hatam vurmuşumdur sağa sola. Bende sağa doğru eğrilmiş bir namlunun sola nasıl attığını anlamadım, galiba dengesiz hava basıncından. Çünkü sıkıştırılmış havanın geldiği delik saçmanın sağ tarafından geliyor, oda sol tarafa doğru gitmesinin sebebi olabilir diye düşündüm. Zaten firmaya gönderdim onlar bir şekilde düzeltirler önemi yok artık.
-
Bugün göderdim.
-
Dürbün geldi güzelce sıfırladım 2 atış yaptım 20 metreden hedef kağıdının tam ortadından 2 sinde de vurdum. Sonra atışlar saçmalamaya başladı bir atıyorum en sağ üst köşeye gidiyor, bir atıyorum en alt sol köşeye gidiyor, bende dürbünü düzgün sıfırlayamadım sandım ve bayağı kurcaladım .İnşallah bozulmamıştır çünkü ondan sonra neden böyle olduğunu anlamaya çalışırken namlumun hafif bir şekilde sağ tarafa doğru eğrildiğini gördüm. Yarın fabrikasına göndereceğim, size 15 gün içerisinde geri göndeririz dediler bakalım ne olacak.
-
Yardımlarınız için teşekkür ederim, fabrikaya mesaj attım bize kargolayın dediler artık gödericez yapıcak birşey yok.
-
Evet olduğuna eminim. Peki nasıl göderebilirim ? Ve ne kadar sürede geri alabilirim bir bilginiz varmı ?
-
Hatsan mod 99 tüfeğimin namlusunda sebebini bilmediğim çok küçük bir sağa yamulma var. Firmaya gödermem gerekiyormu ?
-
Beni 1-2 sene götürürse iyi, sonra yeniden bakarım. Çünkü dampa ayak alabilecek param yok, daha doğru hiç param kalmadı . Yardımlarınız için teşekkür ederim optima 3-9x32 dürbünü "av nette.com" dan 70 TL civarına aldım . Yarın gelicekmiş gelince sıfırlayamaz isem yine mesaj atarım .
-
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…36#.VZqt1Ya3yrU
Bu iyidir mesela.
Abi iyi söyledinde o ayaklar dürbünden pahalı . Yinede sağol abi artık bir şekilde bakıcaz.
-
Dampa ayak tek bir parça ayak olup, kızağının üst kısmında oring ile birleştirilmiştir. Bu sayede dürbüne tepme etkisi daha az sirayet eder. Hem dürbünün ömrünü uzatır hem de sıfırlama değişmez.
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…99#.VZmplRvtmko
Bu ürün gibi mi ?
-
Önerdiğim dürbün oydu zaten ancak dampa ayak olmadan sıkıntı yaşamaya devam edersiniz.
Dampa ayak nasıl birşey bilmiyorum bir örnek ürün gösterirmisiniz ?
-
Optima önerisine ben de katılıyorum,
Tanışalım bölümünde kendinizi kısaca tanıtır mısınız?
Tanışalım bölümünde kendimi tanıttım .
İlk aldığım dürbün 4x20 Tasco markalıydı, ve ne kadar ayar vidalarını çevirsemde bir türlü yukarı kalkmıyordu. Galiba arızalıydı bu alacak olduğum dürbündede aynı şey olursa ne yapabilirim ? Sizce bu ürün nasıl ? Teşekkürler.
-
Hatsan model 99 için 30-40 metre atışlarında iyi sonuç vericek bir dürbün önerebilirmisiniz ? Bütçem 80 TL. Herkese teşekkürler.
-
Optima markalı istediğim gibi bulamadım ama nikula buldum aynı işi görürmü ?
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamer…-zoom-175309138
Ürün bu
-
foruma hoşgeldiniz,lütfen kendinizi TANIŞALIM bölümünde tanıtınız.ve profil bilgilerinizi EKSİKSİZ doldurunuz.
En kısa zamanda tanıtacağım.
Dürbün daha mantıklı
Selamlar
30-40 metreden atış yapacaksanız bence de dürbün daha mantıklı olur.
saygılar
Size zahmet olmaz ise bana 80 TL'den pahalı olmamak kaydı ile dürbün önerebilirmisiniz ?
-
Herkese merhaba, foruma yeni katıldım bu konuyuda hem tanışalım hemde 1-2 sorum var onları sormak için açtım. İlk sorum başlıkta da dediğim gibi Hatsan mod 99 havalı tüfeğim var. Ve bu tüfeğim ile çok uzaktan olmasada 30-40 metreden isabetli atış yapabilmem için, aşağıda linkini vermiş olduğum "nikula red dot hedef noktalayıcı" olarak bir ürün buldum. Sizce bu ürün ile 30-40 metreden isabetli atışlar yapabilirmiyim ? İkinci sorum ise eğer yapamaz isem 80 TL çivarında bir dürbün almam dahamı mantıklı olur ? Herkese ilgisinden dolayı şimdiden teşekkürler.
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamer…i-012-176225243
Not: Konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum . Eğer açmamış isem herkesten özür dilerim.