POLKA tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu hedef ,geliştirilebilir..Farklı versiyonlarla da kullanılabilinir..Aklını ,ufkunu ve hayal gücünü geniş tutanlar farklı ,alternatif çözümler de bula bilir..
Askıya da alıp çamaşır mandallarıyla da..Çamaşır teline de asıp kullanabilirsiniz...:)
Yeni fikri olanlar paylaşabilir..The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Daha önce ,düşünülüp uygulandı mı ? bilmiyorum..
Atışlara,eğlence getirecek.Basit,masrafsız ve bir o kadar da herkesin yapabileceği bir hedef düşünüyordum uzun zamandır..Kısa bir süre evvel, eğlenceli ,basit ve masrafsız bu hedefliği tasarladım ve yaptım..
Değişik renk ve boyutlarda kapaklar kullanarak.Bu Plinking hedefliği yaptım..
Son derece eğlenceli ve neredeyse masrafsız,herkesin kolayca bulabileceği malzemelerle hazırlayabileceği bir hedef...
Deneyin, çok eğlenceli...Hobiye hayırlı olsun... -
Sayın polka,
1 ay geçti, yazılarınızı bekliyoruz.
Ev taşıyorum..
Taşınayım ,sonra devam ederiz.. -
Hay maşallah ,
Hatsan kataloğundaki tüm yaylı tüfekler elinizden geçti neredeyse sn ZETAX.
Bu tüfekte iddaalı hale gelmiş sayenizde..
Güle güle kullanın.. -
Yerli üreticiler ürünlerini sahada kapıştırmalı artık bence..
Ne forum sitelerinde ne de you tube da..
Bu iş sahada olmalı..En güzel ürün kıyaslaması bu olur..
Ürününe güvenenler..Yapar bir atış turnuvası..Bu turnuvada sadece yerli üretim tüfekler '' Sınıfında'' yarışır..Getir bullpup üretimini kapıştır sahada..Getir yaylını kapıştır sahada .Getir 500cc tüp hacimli PCP modelini,kapıştır sahada..Al sana en güzel ürün değerlendirmesi ..
Yapın böyle bir turnuva..Herkes ürettiğinin ne olduğunu anlasın..Biz de gelelim yerli üretim marka tüfeklerimizle atalım..
Tam'' kırkpınar''..Er meydanı.. -
Fuarın en sürpriz ürünü olduğu kesin..
Kral firmasını tebrik ederim.Ciddi atılım içinde ..
Ülkemize ve Kral firmasına hayırlı olsun.. -
Piyasa ürünü olsa..BullPup sevenler arasında rağbet görür..Bullpup sevmediğim halde,ben bile almayı düşünebilirim..Tebrik ederim..
-
Dürbün ile beraber, ancak gövde üzeri uzun ray ve magpul gez arpacık ile çok daha işe uygun ve şık olacağı kanaatindeyim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bull Pup sevenler için güzel bir tasarım..
Fakat,dürbün çok uzakta kalmış..Dürbün rayı iki parça olmalı bu tasarımda..Şarjör önü ve şarjör arkası iki parça..
Bu şekliyle dürbünden ancak nişan alma imkanı olabilir..
Elinize sağlık ..Hoş bir görüntüsü var..Arkadaşın dediği gibi UTS-15 baz alarak esinlendiniz sanırım.. -
Hay maşallah..
Ne büyük bir mutluluk,ne büyük bir saadet..
Baba kız, ne mutlu size Fatihhalil Bey.. -
Tüfek yerli malı..
Kullanılan pellet yerli malı..
Tam yurdum malı bir kombinasyon..
Ve sonuç 6 cm 150 metre de grupman..
Ne you tube da bir no-name atıcının videosu..ne de internet ortamında denetimsiz bir atış..
Resmi bir yarışmada ..onlarca kişinin gözleri önünde ve hatta hakemler nezaretinde elde edilmiş bir sonuç..
Hem de fırtına kategorisinde rüzgar seviyesinde.. -
iyi hatırlattınız Hem de yerli pellet markamız İnce Mehmet ile atıldı bu atışlar sanırım..İnce Mehmet markası yurt dışında artık yavaş yavaş tanınmaya ve hatta aranmaya başlandı bu vesile ile..Belki ileride Bu yerli pellet üreticimiz.Böylesine tüfeklerle birlikte özellikle Amerika pazarında kendilerine yer bulacaklar..
-
izmir havalı silah atış yarışmasında 150 metrede 6 cm içine grupman yapmışbir tüfekten bahsediyoruz,anladığım kadarı ile tek sorun hava sarfiyatı eh o kadar olacak sonuçta bu bir hava silahı,kullanan atıcı bunu düşünerek alacak ve gücün,menzilin,tahribatın keyfini çıkaracak,elimdeki trohpy den sonra almak istediğim tüfek kesinlikle hercules ama tüfek ve ekipman için 3500 tl gider bu da beni zorlar
Bu 6cm grupman.Neredeyse fırtına kategorisinde bir rüzgarda yapılmıştır ..Bu Hem atıcı arkadaşın kişisel bir başarısıdır.Hem de tüfeğin,hem de yerli üretim bir havalı tüfeğin başarısıdır..
-
@POLKA hocam teşekkür ederim.
Bu arada gezin fotosunu çekmeyi unuttum, gezi de geriye çekip çevirerek 4 farklı opsiyondan birini seçebiliyorsunuz:
[Resim Engellendi: http://new-cdn.pyramydair.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/07-15-10-03-HW50S-rear-sight.jpg]
Ahhh HATSAN ahhh ..Kaldır şu anlamsız Truglo Fiber uygulamasını..Yap şöyle bir gez sistemi..Uğraştırma bizi de..Kendini de..Son derece basit düşünülmüş ve bir o kadar da faydalı bir gez sistemi..
-
Güle güle kullanın..Beraber güzel günleriniz olur inş. bu güzel tüfekle..
Gez+Arpacık sistemini ve kullanım rahatlığını ben de merak ettim doğrusu..
Serbest atıcıların çoğalmasına çok memnun oluyorum..
Bu gidişle bir ''Serbest Atış Fan Grubu'' kurmak farz oldu..Sayın ZETAX bu grubu kursun artık..
Hayırlısı olsun tekrar..