Tamam anlaştık,
Emir hocamdan bu konuda bir girişim bekleyelim o zaman, alternatif değil ama farklı bir grup ft organizasyonu, işte burada düzenleme ekibine ihtiyaç var
Sayın Hamatum..
Sanıyorum,siz bu işi şahsi algıladınız.Ya da camiaya ve bu spora kalpten bağlılığınız sizi hassas yapıyor.Bu camiada yeni yüzler bir sınava tabi tutuluyor diye düşünmeye başladım.Öncelikle şunu bir kez daha belirteyim.Ben hedef kağıdında kimseyle yarışmadım bu yaşıma kadar.Hep kendi rakibim oldum.Bu camiaya nasıl faydalı olabilirim düşüncesi hakimken.Bir anda sanki FT düşmanı ve camia karşıtı bir konuma düşürüldüğümü hissetmeye başladım..Ben her türlü yarışma organizasyonunda gerek gönüllü yardımcı gerekse yarışmacı olarak bulunmak isterim..ama ,içimdeki bu masum çocukluktan kalma havalı tüfek sevdamı haksız yere,hiç hak ketmediğim şekilde öldürülmeye çalışılırsa da o zaman ben de .Kaldığım yerden devam ederim..kendimle yarışır,keyfime bakarım
Her türlü organizasyon ve yarışmaya memnuniyetle katılmak isterim..Lütfen bu bakış açısı unutulmasın ve her yazdığım yazı ve yaptığım eylem bu çerçevede değerlendirilsin..