ernkrts tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

:):):) yukarıdaki videoyu çeken kişi olarak şöyle söyleyim;mod 56 th aldıktan sonra üzerine sportsmatch dm60 dampa ile dürbünü bağlamama rağmen, hatta çift taraflı bant ve lastik sarma dahil, sıfır tutmama sorunu yaşıyordum, aynı zamanda namlu düşüklüğü de vardı, bullseye ayağı avdoğa'dan aldıktan sonra çok şükür bu iki sorunu da çözmüş bulunmaktayım. Forumda bu ayak ile ilgili konu açmayı düşünüyordum, videoyu da onun için çekmiştim :)
    ayak tepmeyi çok azaltıyor ve dürbünün ömrünü uzatacağını umut ediyorum, altında stop pin'i var ki bu dianalardaki kızaklardaki yuvaya oturup kaymayı engelliyor, başka kızaklarda bu sorun yaratırmı bilmiyorum. Ayak öne eğimli bu yüzden namlu düşüklüğü sorununu çözüyor. Tek eksi yönü dürbün yuvalarının (bileziklerin) yüksek olmaması, yani dürbünün taret kısmının altı ayağın arasındaki kısma değiyor. Ben hawke kullanıyorum ve çok az bi çıkıntı olmasına rağmen dürbününü alt kısmı ayağın ortasına sürtmeye başladı ve yay çalışmadı, bende bu yüzden dürbünün ayaklarla temas eden kısımlarına iç lastik koyarak dürbünü yükselttim. Bunun dışında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar. Aklıma gelen bunlar, Başka aklınıza takılan bir nokta olursa yardımcı olurum

Çok teşekkür ederim "ayapici".
    Bu tesadüf vesilesiyle çekmiş olduğunuz 8 saniyelik video'nun da detaylı kompozisyonunu yazmış oldunuz. Verdiğiniz cevap dampa ile ilgili aklıma takılan herşeyi aydınlattı. Son olarak bu tüfekte Hawke'nin hangi model dürbününü kullanıyorsunuz?

Özür dilerim arkadaşlar forumda yeniyim. Haftalardır tek yorum yapmadan konuları birer birer inceleyerek fikir sahibi olmaya çalışıyorum.

Birkaç ay önce açılmış bu konuda "retrograde" sistemli Diana'ların tepmeyi kullanıcıya hissettirmediği ancak mekanizma hareketinin son bulduğu noktada oluşan sarsıntının dürbün ve ayakları etkilediği yeniden gündeme gelmiş.

Sanırım Diana'nın ürettiği "bullseye" dampa ayaklar, firmanın güçlü yaylılarında meydana gelen bu sarsıntıyı absorbe etmeye yarayan bir sisteme sahipler. (

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    )

Pratikte sistemin ne kadar işe yaradığını, bu dampa ayakları kullanarak tecrübe etmiş arkadaşlardan duymak isterim.