fahrenhait tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

teşekkür ederim çok uzun mesafe olmadıkça 4 pompa kullanmam tavsiyeniz için saolun.Bu arada kabzenin plastiği bana yeterince yumuşakmış gibi gelmedi malzemenin ömrü düşünelerek sertliği ayarlanmış olabilir bilemiyorum ama biraz daha yumuşak olsa çok daha konforlu olurdu.Bu arada bunun üst rayına uygun ayağın ismi nedir acaba optima 3x12x44 dürbünümü takıyım dedim ayaklarının genişliği yetmedi tek parça ayağım vardı tüfekte kullandığım oda aynı şekilde uymadı.Birde önerebiliceğiniz f/p ürünü red dot ve moderatör var mıdır?

Zorakinin üst ray genişliği 22 mm dir.. Çoğu kişi dürbün tercih etse de reddot daha iyi olur diye düşünüyorum .. Ayrıca forumda bu konuda bir çok yorum bulunmakta..Onlara da bir göz atarsan hangi moderatör ve reddot seçeceğin hakkında sana daha çok bilgi verecektir.. :thumbup:

Kardeşim hayırlı olsun gayet uygun bir fiyata almışsın.. Bu arada hp 01-02 nin hp 01 den farkı 3 tür:
    1-Ayarlanabilir tetik hassasiyeti..
    2-Yumuşak kabze..
    3-Piston renginin nikelaj kaplama yani beyaz renkte olması..
    İlk çıkan hp 01 versiyonlarının piston rengi siyahtır.. Bunun dışında güç farklılığı yoktur. Bir tavsiye olarak ilk alanların hp 01 den ziyade hp 01-02 yi tercih etmesini öneririm..Kutunun sol altında yazıyor hangi versiyon olduğu..Ha unutmadan sürekli 4 pompada kullanılması önerilmiyor bu hususa da dikkat edilirse tabancanın bakımı da ihmal edilmemek şartıyla zorakinin ömrü bayağı uzun olacaktır..

Öncelikle hayırlı olsun.. Tabancayı uzun süre 3-4 pompa olarak kullanmayın en fazla 3 pompa idealdir özellikle 4 pompada kullanmak zorlar zorakiyi.. Ayrıca her 500 atışta pistonunda bulunan delikten 1-2 damla kendi yağından damlatırsanız tabancanız uzun ömürlü olacaktır, tabi namlu temizliğini de ihmal etmemek şartıyla..

Hobimiz camiasından sevdiğim bir abimin dediği gibi; havalı silah hobisine gönül verenler, tüfeği tabanca, tabancayı tüfek yapmaya çalışır.

Bu arada evanix ar6 tüfeği de toplu tabanca olarak modifiye etme planı var aynı abimizin :)

Aynen öyle abi.. Aslında imkan olsa neler yapılır da işte malzeme lazım.. Bu arada benim de zoraki için taşıma kılıfı projem var son rötuşlardayım bir koltuk altı silah kılıfını zorakiye uyarladım. Zorakiyi en uygun bacakta taşıma olarak düşünüyordum daha sonra en uygun yerin koltuk altı olduğuna karar verdim.. Bitince forumda paylaşacağım..

Bu arada ister katılın ister katılmayın ama içlerinde en sağlamı bana göre PTT kargo. Evet bu kargonun da hataları var yok değil fakat şunu belirteyim ki PTT de kargo içi görülmeden kabul edilmiyor ayrıca kargonuz desi olarak sisteme işlense de gram olarak da sistemde yer alıyor..Diğer kargolarda kargonuz sadece desi olarak sistemde yer alıyor ve de genelde paket içeriği kontrol edilmiyor. İşte PTT kargoda sistemin böyle işlemesi en azından mağdur olmamak ve de göndericinin de zan altında kalmaması için büyük ipucu ve iyi bir avantaj..

Hocam sonuç çıkmadı mı? Üzüldüm ya. İllaki bu olayda parmağı olandan er ya da geç çıkar.

Ben ALLAH' a havale ettim . Hakkımı da haram ettim. Ama şunu söyleyeyim çevremdekilere ve de tanıdık tanımadık kişilere anlattıklarım yeter çünkü başıma gelen bu olaydan sonra çoğu kimse bu ARAS kargoyla çalışmak istemedi bu onlara zarar yeter de artar bile..

Öncelikle çok geçmiş olsun, aldığınız kişide fatura bilgileri duruyorsa ve tabancanın bir seri nosu varsa en azından polise hırsızlık olayı olarak başvurun. İşe yaramı bilmiyorum ama umarım suçu olanlar en kısa zamanda cezalarını bulurlar.

Maalesef sonuç olarak ARAS KARGO beni suçlu buldu kargomu kuryenin önünde açmayıp kabul ettiğim için kendi elemanlarını haklı buldular..Soruyorum size hangi kurye paketinizi önlerinde açmanıza fırsat veriyor? Düşünsenize 8 gün kargom Sivas'ta bekliyor paket yırtık ama 1 dakika içinde kuryenin önünde açmadığım için beni haksızmışım evet suç bende de var ne diye açmadım kargomu ama nerden bilebilirim silahım içinden çalınacak.Bundan böyle kuryelerin hiç birine güvenmiyorum çünkü kurye bana sen haklısın mahkemeye ver diyor orada üstlerine önümde açmadı bu falan diyormuş. Aslında mahkemeye vermek lazımdı ama fatura yok üzerinde kırılacak hediye yazıyor harç parası falan da bir silah parası ediyor ben de kendime yeni bir zoraki aldım ne yapayım çalan insana haram ettim zira ağlayanın malı gülene yâr olmaz elbet bir gün çıkacak..

Mesajların en başına gidersek arkadaşa bayramdan yani Kurban Bayramından sonra piyasaya sürüleceğini söylüyorlar. Şimdi de hiçbir yerde kalmamışmış! Piyasaya tam anlamıyla çıkmış mı ki kalmasın? Ben istemiyorum arkadaş dipçik mipçik,gidip de silahın yarı fiyatını dipçiğe veremem.. Karar sizin..