Beni de ekler misiniz Zoraki fan gruba..
fahrenhait tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Reklam gibi olmasın ama bence en iyisi ptt kargo çoğu yerde de şubesi var..
-
Yorumları düzgün oku kardeş. maksat para değil ayrıca o parayı veren 17.5 tl yi sıkıntı etmez eden de yok zaten merak etme.
-
Başarılarınız devamını dilerim..Çok ciddi emek veriyorsunuz emeğinize sağlık..Kim bilir günün birinde belki biz de bu seviyeye çok çalışarak geliriz de böyle müsabakalara katılırız..
-
Sıfırda böyle bir sorun olması beni şaşırttı çünkü çok araştırdım zorakiyi genel itibariyle sıkıntılar uzun süre 3-4 pompa olarak kullanıldığından ve 1500-2000 atışı geçtiğinde başladığı kanaatine vardım.. Aman siz kullanınca dikkatli olun herhangi bir kazaya sebebiyet vermesin.Bu durumu fabrikasına bildirin sonuçta çok tehlikeli bir tabanca..Bu arada Weihrauch mükemmel bir silah..Zorakinin abisi diyebilirim..
-
@Steyr silahınızı sıfır mı aldınız yoksa 2. el mi?
-
Ülkemizde kargo işinde çok sıkıntılar var çünkü yasal boşluklar bulunmakta..Bu işe bir standart getirilmesi gerekiyor.Sizlerin de dediği gibi çok fazla fiyat istenmekle birlikte aldıkları kargoyu ücretini aldıkları halde kasaba ve köylere ulaştırmakta ayak direten mi dersiniz kargonuza zarar veren mi veyahutta kargonuzun kaybolması mı her türlü olaylar yaşanmakta.. Ayrıca kargo zararı konusunda sigortasısız diyerekten işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.. Bu arada belki size saçma gelebilir ama yüksek meblağlı kargonuzu otobüs firmaları aracılıyla göndermenizi tavsiye ederim hiç olmasa daha hızlı ve daha güvenilir..
-
Bugün oğlumla birlikte zoraki ile ilk atış denememizi yaptık daha önce atış yapmış olmasına rağmen namlunun ucu hedefe doğru olduğundan güvenlik ve atış disiplini ön plandaydı adaptasyon için ilk atışları hedefe 7-8 mt den yaptık sonra 10 mt den uzun arpacıkla atışm yaptık stock ayarlarda hiç bir değişiklik yapmadan çok isabetli atışlar yaptık sadece teneke meşrubat kutularına attık atış sonrası saha temizliği sebebiyle cam şişeye atış yapmadık 10 mt de tek kurmada göbekten vuruşlarda çok temiz delik açıyor çift kurmada delip geçiyor hedefe üst noktalardan yaptığımız vuruşlarda kutular birkaç takla atıyor ki bu tip isabetlede müthiş keyif aldık bir tutam pellet kalana kadar atışı sürdürdük waltherin kutusunu bile açmadık zoraki ultra ile çok keyifli bir kaç saat geçirdik
Güzel bir gün geçirmişsiniz Ben de sıfır almaya karar verdim 4.5 mm daha düzgün bir yörünge takip etse de 5.5mm tahrip açısından daha iyi bu nedenle 5.5 alacam inşaallah çünkü hafif pelletlerle 4.5 gibi verim alacağımı düşünüyorum.. Bu silahı alınca insan böylece bırakmak istemiyor.. Reddot,moderator vs yle süslendirmek istiyor.. Siz düşünüyor musunuz böyle şeyler?
-
Aslında benim tercihim 5.5.. Buna göre de 2. el aldım kargoda kayboldu silahım.. Şimdi yeni almak istiyorum.. Kaç metreden şişe kırdığınızı bu silahla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Saygılar..
-
Teşekkür ederim . Maliyeti indirim sonrası 427 tl ilave olarak 7 tl kargo bedeli ödedim. İstanbulda mağazaları olan satıcının bumodel için son ürün olarak notu vardı şuanda aktuel fiyatı ne bilmiyorum ama. Ben aldığımda sitede var olan seçenekler arasındaki en iyi fiyatlı üründü.
SelamlarTeşekkür ederim cevap için.. Ben de 5.5 ile 4.5 arasında seçim yapamıyorum... Kimisi 5.5 i seçip hafif pellet kullanılması gerektiğini söylüyor kimisi de 4.5 ile daha uzak mesafelerden bahsediyor.. Ama 5.5 e daha yakın gibiyim..
-
Öncelikle hayırlı olsun.. Kaç liraya mâl ettiniz?
-
@leavi.. Hocam ne yapacağımı bilmiyorum dava masraflarına baktım bir o kadar dava açma ücreti gerekiyor ama daha avukat arkadaşımla konuşmadım,muhtemelen tazminat davası ve 6 ay geçmeden açılması gerekiyor diyordu..Moralim çok bozuldu..Kargo müşteri hizmetlerine şu soruları sordum:''Kargom bana neden 8 gün sonra geldi'' ve ''kargom 8 gün sizdeyken ben size herhangi bir imada bulunmuyorum da siz 1 dakika için beni nasıl suçlu çıkartıyorsunuz üstelik paketimin onca kişinin elinden geçip ağzı açık olarak gelmesine rağmen'' cevap dahi veremediler.. Kurye de adi çıktı bana farklı konuşuyor üstlerine farklı konuşuyor.. Bu işi böyle kapatacakları önceden belliydi zira %99 kendileri sorumluyken %1 ihtimalle beni suçlu çıkarıp bu işten sıyrılmak onlar için daha mantıklı..
-
Evet arkadaşlar bugün itibariyle şikayetimi güya neticelendirmişler.. Kutu içeriği kuryenin önünde açılmadığı için personeli hatalı bulmadıklarını konunun bu şekilde kapandığını söylediler.. Kargomu 8 gün bekletip de kendilerini aklayanlanlar paketin kuryenin önünde açılmadığı 1 dakika zaman dilimi için beni suçlu buldular. Kendimi aptal gibi hissediyorum bu kargoya güvendiğim için..ALLAH a havale ediyorum.. Hakkımı helal etmiyorum..
-
Selamlar;
Şuana kadar davayı açsaydınız emin olun sonucu beklemeden size sıfırından bir silah almışlardı bile. Yerinizde olsam hiç vakit kaybetmeden davayı açar hakkımı alır akabinde ise tazminat davası ile kontra atak yapardım. Bizler sustukça bu kendin bilmez cahiller daha nice masum insanın canını yakacak.
SaygılarTeşekkür ederim düşüncelerinizden dolayı.. Öncelikle itiraz hakkımı kullanaraktan firmanın çözmesini bekliyorum.. Dava açma zamanaşımı 6 aymış ki o kadar da bekleyecek değilim.. Bekleyip görelim ne olacak ne bitecek..
-
Bu gibi durumlarda teslim evrakı alıcı tarafından imzalanmışsa dava açmak
Çözüm gibi gelmiyor, Kargo ambalajı şüphe içeriyorsa görevli yanında açılmalı
Ve tutanak tutulmalı bu yapılmadıysa dava açmakda çözüm olmaz diye düşünüyorum.Teslim evrağını ben imzalamadım kurye imzalamış bu bir avantaj benim için,tutanak da tutmak istedim ama kurye firmaya özel tutanak kağıdı bulamadı a4 kağıda da olmuyor dedi.. Avukata sordum öyle bir saçmalık olamaz normal bir kağıt ile de tutanak tutulur dedi.. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim.. Bakalım ne sonuç nolacak..
-
bu teklifi değerlendir bence...hele ki arkadaşınsa hiç düşünme...
Bu hafta bir daha uğraşacağım inşaallah olumlu bir sonuç alırım..
-
Teşekkür ederim ama zor:( avukat arkadaşım var tazminat davası açalım diyor..
-
Teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH razı olsun desteklerinizden dolayı.. Bugün de aradım doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile.. Bu olayın böyle kapanacağını da biliyorum çünkü elden aldım faturası yok gücümüz yetmiyor firma olsaydı fatura falan bir şekilde halledilebilirdi .. Çok istemiştim o silahı ilk defa sahip olacaktım nasip olmadı keşke bir kaç atış dahi olsa yapabilseydim.. Herneyse size nacizane tavsiyelerde bulundum diğer yorumlarımda.. Lütfen siz de dikkat edin başınıza böyle bir şey gelmesin para kolay kazanılmıyor..
-
Arkadaşlar dün aradım olayı araştırdıklarını söylediler.. Şube müdürlerini değiştirmişler.. Sonuç alırız inşaallah duanızı eksik etmeyin..
-
Sağolun ama keşke öyle deseler.. 18.5 tl ücret ödedim boş kutu olsa o kadar tutmazdı. Ayrıca karşı taraf tanıdık bir abim o da bastırıyor..Şube müdürünü aradık kuryenin önünde açmamışım ne malum senin almadığın gibilerinden laf yapıyor oysa kutu çok hafifti ve poşetin ağzı yarısına kadar açık 8 gün sonra geldi.Ben tabancama kavuştuğumun sevinciyle bunu önemsemedim çünkü içinden alınacağı aklımın ucundan geçmezdi.. Tanık olarak bir tek kurye var o da baskılara dayanamayıp ifade değiştirmez inşaallah..Bunlar da resimler...