fahrenhait tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için ama şube müdürü falan beni suçlar gibi konuşuyor internetten de araştırdım kuryenin önünde açılması gerekiyor diyorlar.Oysa kurye de şahit bu duruma ama adam bastırıyor kuryeye sorumluluktan kurtulmak için. Çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa karşılaştım böyle bir durumla herhalde çıkacak paramız varmış baksanıza..İnşaallah sizlerin de başına gelmez lütfen dikkatli olun çevrenizdekileri de uyarın böyle durumlar için..

Abi az önce kurye aradı tutanak kağıdı olmadığından şimdilik tutanak tutulamayacağını ve yardımcı olacağını söyledi.. Pazartesi şube müdürüyle konuşacağını,poşetin yarısının açık olduğunu ,kutununun hafifliğinden de belli olduğundan içinden silahın alınmış olduğunun belli olduğunu söyledi.. Artık pazartesini bekleyeceğim..

Arkadaşlar olayı üzerime yıktılar.. Kurye saat 6 da tutanak tutmaya geleceğini söyledi ama gelmedi aradım açmıyor.. İstanbul'dan da 'ne malum alıp içeri koymadığı' diyerekten beni suçlu çıkarıyorlar halbuki kurye de kabul ediyor kutunun çok hafif olduğunu ve poşetinin yarıya kadar açık olduğunu.. Ben nerden bilebilirim ki böyle olacağını silahima kavuşmanın verdiği heyecanla kutuyu aldım ama çok hafif olduğunu anladıktan sonra yolda açıp kutunun boş olduğunu görünce hemen peşinden koştum ve durumu ona söyledim..Şimdi ise bana almasaydın gibilerinden laflar ediyolar.. Ne yapacağımı bilemiyorum..

Konuyu buraya da taşımamın sebebi sizler de benim düşdüğüm duruma düşmemeniz içindir.. Kargonuzu kuryenin önünde açmadan teslim alıp imza atmayın abiler,kardeşler aman diyeyim.. Eğer kurye işlerinin çok olduğunu söyleyip kargoyu açmadan imza atmakta diretirse kesinlikle almayın..Artık yapacak çok ta bir şey kalmadı ihaleyi bana bırakacaklar..Şunu da belirtmek isterim ki bu forumda dürüstçe yaptığınız yorumlarınızı içten bulduğum için herkese teşekkür ederim sizlere inanıyor ve de güveniyorum bu zaman olmadı ilerde alırım inşaallah..Hepinizi seviyorum iyi günler dilerim..

Ben silahı güvenilir birinden 2.el aldım.. O da sıkıntıda kaldı.. Kargoyu arayınca onu suçlayan oluyor o arayınca beni suçluyorlar.. Napacağımı bilemiyorum eleman da tutanağı dönüşte tutacağını söyledi... Ne dolaplar dönüyor güvenmemek lazımmış bunlara onu anladım..çok yazık.. İşsiz olduğumdan dolayı silahı zorlukla almıştım keşke silahı çalmak yerine benden adam gibi isteselerdi..

Teşekkür ederim.. işin kötü tarafı da ne biliyor musunuz? İhaleyi bana bırakmaları neymiş kuryenin önünde açmalıymışım.Kurye de kabul ediyor kutunun boş oldugunu ve ağzının açık kaldığını.Tutanak tutacağız kuryenin yanında kağıt yoktu.. Utanmasalar sen aldın bize iftira atıyorsun diyecekler..

Selamun Aleyküm.. Forumda siz değerli abilerimizin ve kardeşlerimizin yorumlarından yola çıkarak Zoraki Hp Ultra 01 marka tabanca aldım. Fakat kargo elime kutusu boş bir şekilde ulaştı..Ve bu durumu kuryeye bildirmek için gittiğimde şubedekiler kuryenin yanında açmadığım için beni sorumlu tutuyorlar.. Çok üzgünüm çok zorluklarla aldığım tabancam yok oldu.. yani kısacası bizim hobi başlamadan bitti..Siz siz olun sakın kuryenin önünde açmadan kargonuzu teslim almayın.. Herkese şimdiden teşekkür ederim..