Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
peki dizelleme geçtikten sonra 30mt ye kadar şişe kırma amaçlı olarak max kaç grainlik saçmayı kaldırır bu tüfek. (Ağır saçma kullanmayı seviyorum 25 grain ince mehmet ağır mı gelir)
Sırf, bakın ne çok ürünümüz var diye eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze sürmeseler çok iyi olacak benzer bir olayı gerçekleştiren nokia gibi köklü bir firmaya neler olduğunu herkes gördü.
Ufak bir sorum olacak Mod 25 5,5 için minimum-maksimum kaç grainlik pellet iyidir 14,50 grainlik gamo rocket kullanıyorum biraz fazla sarsıntı hissettim hafif kalmış olabilir mi pellet yoksa dizellemeden mi oluyor.