Mesafe kısaydı genelde sıfırlama yapıldı
ve bol bol köfte tüketildi
oturan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Ne güzel gündü ama
-
Hadi hayırlı olsun
-
Merhaba , İdeal av ve Gamo ile ilgili bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Whisper Fusion 5.5 tüfeğimle atış yaparken dahili moderatörden ses geldiğini farkettim kontrol ettiğimde içindeki kırmızı bölümün parçalara ayrıldığını ve bir sürü pelet parçası olduğunu gördüm. Tüfeği satın aldığım yer olan Ankara Altıntaş av bayisine giderek durumu anlattım. Sağolsun ilgili Altan bey hemen tüfeği alarak gerekli açıklama ekleyerek İdeal Av servisine kargoladı. Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra tüfeğim geldi, arızanın giderildiği tamir edildiği notuyla birlikte teslim aldım. Evde incelediğimde kırık küçük parçalar ve peletler çıkarılmış ve kalabilen en büyük kırmızı iç parça yarım halde içine takılmış ve moderatörün ağzı uyduruk bir şekilde kapatılmıştı. Hemen Altıntaşı aradım bilgi istemesini rica ettim. Gelen bilgide parçanın ellerinde olmadığı İspanyadan istendiği ve bu süre zarfında mağdur olmamamız için kapatılarak gönderildiği söylenmiş. Önce algılayamadım şaka yapıyorlar sandım zira susturucusu içten parçalanmış bir havalı tüfekle atış yapmanız çok mantıksızdır. Dayanamadım bende aradım aynı şeyler bana da söylendi ama neden tamir edildi şikayet giderildi notu eklendi diye sorduğumda cevap alamadım. 2.5 aylık bir sürede 3-4 defa arayıp bilgi almaya çalıştım ama her defasında İspanyadan istendiği ama gelmediği söylendi. İlgili kanunlar gereğince zamanında tamir edilemeyen ürünün değişimini yada ücret iadesini istedim. Bakalım mahkemeye kadar gidecek mi bende merakla bekliyorum.
-
-
bende ki çanta böyle
aslında 2 parçaya bölünebilen çifteler için imal edilmiş
ama moderatörlü ve dipçikli zoraki için ideal -
dipçikli, dürbünlü ve moderatörlü zoraki için aldığım süet bir çanta var akşama paylaşayım fotosunu, çok güzel.
-
Bir havalı tüfeği 2. el olarak bulmakta zorlanıyorsanız işte o tüfek almanız gereken tüfek olabilir!! Galatin bulmak neredeyse imkansız gibi.
-
Husan tüfeklerine 10 yıl garanti veriyor. Firmalar kafasına göre garanti veremiyor ilgili bakanlık izni ile bu süreleri verebilirsiniz. 10 yıl için yükümlülükleri yerine getiren başka firma yok diye biliyorum.
-
evet söylediğiniz gibi pelleti namluya sürüyor ancak tüfek kurulmuyor bu nedenle çift yükleme oluyor. Mekanizma sıkışıyor gibi içeride bolt kolu umarım sorunu çözer tüfeği fabrikaya göndermek istemiyorum.
Bir de işaretlediğim yerdeki bolt koluna ait vida gevşeyip düşüyor. Ya sürekli sıkmak gerekiyor yada kolay sökülebilen yapıştırıcı kullanmak gerekiyor.
-
Oguz abi Condor'un grupman fotosu varsa atta bakalım
condoru atış sehpasına tam oturtamadık Hakan Güvendi o konuda yardımcı olacağını söyledi. Foto yok ama 30 metrede tek delik oluyor ama önemli olan uzak mesafelerde ne yapacak önümüzdeki günlerde video çekeriz inşallah.
-
Çok keyifli bir gündü eğlendik, güldük. Keyfimiz daim olsun
@Perdeci4791
@Dexter
@Fireless
@by_nisay
@oturan
@can okar
@hNs_
@Buraksanli
@abidin
@Koray Aykut
@///Mre -
hadi hayırlısı
-
Kullandığınız fişek nedir?
-
Kullandığınız dürbün Optima 3-9x32 mi acaba fotoğrafta tam göremedim.
-
kusuruma bakmayin yanlis ifade ettim yeni silah demek istemistim, yayli tufek hastasi biri olarak grupman\krono paylasimlarinizi bekliyorum
Kusara bakacak birşey olduğunu düşünmüyorum
Hava güzel olursa hafta sonu grupman çıkabilir. Krono bende yok ama almam lazım ihtiyaç sonuçta.
-
ilk silahın heyecanı başka oluyor güzel günlerde kullanın
Teşekkürler.
İlk silahım değil ama yeni havalı yeni heyecan güzel oluyor -
Görüşen yada sipariş veren arkadaş var mı?
-
hayırlı olsun,
kazasız belasız isabetli atışlar dilerim.Teşekkür ederim.