mndundar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Sevgili arkadaşlar bt65 tüfek ile dürbün sıfırlaması yaptım yaparken incememet 5,5 30,2 gr saçma kullandım...sıfırlama tamam oldu gibi birkaç milim hata payı var daha fazla bozulmasın diye olduğu gibi bıraktım...Sonrasında şarjöre hatsan torpedo 5,5 20,5 gr pellet koydum aynı hedefe aynı mesafeden atış yaptım gruplamada sorun yok ama incememet tam 12 den vurdu torpedo ise onun 7-8 cm altında gruplama yaptı...bu sorunu nasıl çözebilirim bana bir fikir verin yoksa sürekli incememet5,5 30,2 gr pellit mi kullanmalıyım?

önce balon sonra su testini deneyeceğim olmadı hatsan servise göndereceğim :) zaten tüfeği ikinci el aldığım kişi tüfeğin güç ayarları ile oynamış ve en son ayarda açık dedi bana yani 300 metreye çok rahat çıkar dedi kendisi uzun menzilli atışlar yapıyormuş ama çok fazla hava tüketiyor sanırım servise hava ayarınıda normale getirtmem gerekecek kararsız kaldım doğrusu ....çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

Sevgili arkadaşlar dün ikinci el alarak almış olduğum bt65 akşam havasını doldurdum ama çok da yorulmadım işin doğrusu 200 bar da bıraktım pompalamayı ama sabah kalktığımda tüfeğin üzerindeki göstergeyi okuduğumda 140 bara düşmüş olduğunu gördüm...Bunun sebebi ve çözümü hakkında bilgilerinize ihtiyacım var...Şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

Çıkan sonuç sonrasında benimde bir scuba tüpü almam şart oldu kaç yapalım derken göz çıkarmayalım çünkü 300 bar korkunç bir basınç :( Yardımlarınızdan ve açıklamalarınızdan dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim kayseride 300 bar dolum yapan bir yer ve tüp bulma zamanı şimdi :)

Merhaba sevgili arkadaşlar ilk tüfeğimiz olan bt65 kısmet olursa bu gün geliyor ve yanında hill pompasıda var ancak bir kaç gündür formda okuduğum konularda ve kullanan arkadaşların yazdıkları üzerine edindiğim kanı hill pompa ile bu işin çok zahmetli olduğu ve tüp ile kullanmanın pratikliği oldu..Şimdi ben kayseride yaşıyorum ve sanayiciyim elimizin altında çok sayıda gaz işi ile uğraşan firmalar var onlarla yaptığım görüşmede hiç kimse scuba tüp ile alakalı fikir sahibi değil aklıma hastalar için kullanılan medikal oksijen tüpleri geldi ve araştırmaya girmeden öncede sizden fikrinizi almak istedim normal bir oksijen tüpü içerisine biz hava bastırsak scuba tüpün yaptığı görevi yaparmı???değerli görüşlerinizi bekliyorum...