arkadaslar bt65 tufegimi aldim bugun gitcem bakalm atisa ama ilk izlenimin durus bakimindan gercekten basarili bi tufek kirma kolu sertligi haric
ilker0666 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tesekkur ederim arkadaslar en kisa surede tüp almam lazim okudgm yorumlara bakilirsa pompa baya zorluyacak beni
-
pek bilgm yok tufek hakknda guclu olmasi hosuma gitti sadece bakalm yaylidan direk buna gectim ama ins sknti yasamam
-
tesekkur ederim bendr secimimi tam ismini bilmedigim bt65 lw eliteden yana kullandm tesekkur ederim
-
iki tufek arasnda kaldm aŕkadaslar bt65 lw elite mi galatian 1 mi
smdiden tesekkurler -
evet yakiniz bizim bu taraflarda var musait araziler
-
karapurcekte oturuyorum ben siteler tarafinda
-
bi topluluk olsa bulusma yeri planlanabilir nere uygundur sizce bn gelebilirm heryere
-
mamak uygundur bulusma icin veya gelecek kisilere gore ortak bi yerde belirlenebilir
-
abim aslinda benim niyetim takim kurmak takim olursa daha saglam
bi birlik olunabilir ortak bi yer belirlenip her hafta bulusabilirz tabi sadece bu bi öneri -
ankara altindag siteler tarafindayim ben abicim
-
valla aynen oyle abicim ankarada pek isteyen yok
-
aynen oyle
-
bende kavaklo tarafina gidiyorum duymussundur oralar guzel musait
-
yakiniz huseyingazideyim bende
-
begenenler kadar sikayetci olanlarda cok havanin sicakligi bile atisi etkileyecegi yaziyodu biraz zaman gecsin ne oldugu belli olsun oyle degistirmekte fayda var sanki arazi olarak nerde kullaniyosun ankarada pek arazi bulunmuyo
-
oncelikle ankarada havali silah sahibi olanlari bi konu altina toplamak lazim ben yazdim ama kmse cevap vermedi yanls yere actm galiba sen ankaranin neresindensin oparda06
-
arkadaslar merhaba mod 125 sniper tufek sahibiyim hatsan fabrikasini aradim 125 tl karsiliginda vortex yapabilceklerini soylediler sizce gerek varmidir vortex ve yayli arasinda cok fark varmi kullanicilardan yorum bekliyorum simdiden tesskur ederm
-
hobidaslar oncelikle merhaba hic ankara bulusmasi yapilmamis uzun suredir bulusalim mi bi hafta sonu ne dersiniz
-
bizde b takimi kuralim bizde bulusalim o halde