kıymetli airgun TÜRK forumu üyeleri ben ömrümde ilk defa bir topic açıyorum bunun sebebide genelde ilgi alanıma giren konularda daha fazla bilgi sahibi olup bu bilgilerden istifade etmek istememdi ancak burada bildiği herşeyi ve sorulan herşeye samimiyetle açıklayan bir insanla karşılaştım adı MUSTAFA SERDAR Beyefendidir.Farklılığın farkındamısınız diye soruyorum çünki burada böyle bir ADAM var adam diyorum çünki bu kelimeye çok değer veririm.Maalesef bu toplumda bu kelimeyi hakedecek çok fazla insan kalmadı.İçimden geldi bu başlığı MUSTAFA beye ithaf ediyorum.saygılar sunuyorum herkese.sizlerinde konu hakkındaki yorumlarınızı ve düşüncelerinizi merakedyorum.biz daha önce Mustafa beyle ilgili düşüncemizi herdefasında belirttik diyen arkadaşlara sözüm şu ,bu topic yeri geldiği için saygı sunulan bir insan için değil.hakikaten bunu hakeden birisine iftaf edilmiştir.tekrar saygılarımla.TOYGUN ALİ DİNCER.
maretta tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.