hocam tüfeksiz olanlar için elinizde hangi tüfekler var birde ücreti nedir?
morrıson tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
gamoda yazılan hızların neredeyse hepsi raptor (PBA) pellet ile ölçülen hızlardır ve hunter seriside bu pelletler ile hız ölçümleri yapılmıştır,silaha dikkatlice bakılırsa üstünde yazıyor zaten.bu pelletlerin ağırlıkları çok düşüktür (4.5mm=5.4 gr , 5.5mm=9.8 gr.) diana 350 magnum veya 460 magnum gibi güçlü silahlarlada bu pelletleri denerseniz yine aynı hızlara ulaşırsınız yani en hızlı hunter extreme diyemeyiz.
hocam siteye bakarsan görebilirsin 22 cal. için pba 1300 fps normaline 950 fps vermiş 177. cal ise 1650-1250 fps sanırım boşuna yazmazlar oraya en hızlı diye belki daha hızlısı vardır bilemem ama benim gördüğüm bu.
-
Kimler demişler?
http://www.hunterextreme.com/ burada demişler. -
Bence GamoHunter Extreme. dünyadaki en hızlı pistonlu demişler
-
arbaletlerin yasal olarak kullanımı yasak çünkü müthiş bir güce sahip ateşli silahla eş tutuyolardı onun için bulamazsınız gibi.
-
evanixlerin en güçlü tüfeği bu modelmi?
-
dağ için pek verimli olurmu bilmyorum zaten hucre baskını ıcın dıyor.bence komandolara m-4 versinler sorunsuz kullanır.
-
mustafa bey bu servis bölümü içerisinde tüfeklere modlama yapabilme imkanınız olacakmı acaba ?
-
bu patriotlar yavaş yavaş dağılıyo ha arkadaslar coğu kişinin ayrı seylerden sorunu olduğunu duydum