Arkadaslar tesekkurler. Sorun oringte sanirim. Fakat dediginiz gibi yarim siktim tıs sesinden sonra fakat yinede butun hava kacti. Garanti yollayin dedi fakat daha oncede yolladim yapmamislardi
deniz60 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tabanca asg elmas tup igneye girer girmez sonuna kadar sikiyorum ama siktigim halde yine kaciyor. Oringi takali 7 ay olmadi ama 5 aydir da hic atis yapmamistim
-
bu conta nasil bisey. Her yerde bulabilirmiyim. Pahalimi
-
arkadaslar silaha tupu biraz yavas takip siktigimda tum hava kaciyor. Tupu birden hizli siktim oldu fakat 2 el attiktan sonra kendi kendine 1 dk icinde tısss diye butun havayi bosaldi. Bu neden kaynaklanir. Silahi n tam adi ASG BERSA BP9CC ,silah garantiye de gitti geldi ama sonuc bu.
-
Cok tesekkur ederim hemen yapmaya basliyorum. Bu arada silah haziran 2015 üretimi
-
Hocam kusura bakmayin genel yazmisim guclendirme derken tetik guclendirmeyi kastettim. Yoksa gucu gayet iyi
-
hocam mrb bendede 10 aylik bir mod 55 5,5 mm var guclendirme yontemi nasil olur vs. Anlatirmisiniz