Bu ne hiz mustafa abi
Eren4735 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaslar,bende gamo ıle basladım hatsan bt 65 ıle devam ettım,gamo daha ıyı olabılır ama hatsan da servıs ve fıyat bakımından ıyı sonucta yerlı malı bızım malımız,gecen hafta hw 100 aldım evet bızım ıscılıgımızden cok daha ıyı hemen hatsanı aradım,elın almanı regulator takıyor namluları cok kalıtelı,hatsandan da bunları beklıyoruz seklınde bır sohbetımız oldu,bız denızı gecıyoruz son bır metrede boguluyoruz neredeyse,elestrıyı saygı cercevesınde yaparsak kımse ıncınmez,lutfen arkadaslar
-
selamlar,aynı tufegın 5.5 kalıbresını bırkac ay kullanıp pcp ye gectım,gamonun bırcok yaylısını da kullandım fıyat ve performans bakımından cok ıyı bır sılah,ustelık cok da hafıf,baslangıc ıcın kesınlikle çok iyi
-
-
aynen garantiye giren urune kargo odemenin ne anlami varsa artik
-
yerli tufeklerden ,sonra avrupa tufekleri goren herkes icinden bize yaziklar olsun diyordur,sen ceketli namlu yapiyorsun sesin cok oldugu belli ve hala piyasaya suruyorsun musteriye görüntü degil,kalite lazim,hatsan firmasi musteri memnuniyeti ve servis bakimindan gercekten cok cok iyi,ama geliştirilmesi gereken cok onemli teferruatlar var
-
selamlar hocam,bt65 te ayni sorunu gecen hafta yasadim tufegi degil tupu gonderin dediler ,tamir edip gönderdiler ustelik garanti kapsaminda yaptilar işlemleri yani sikinti yok
-
Silah 71 namlu 66 yoktu ,herkes makul olani 66 dedi ama kismet
-
Yok, hocam estagfurullah,tam aksine daha hayirli oldu aldigim tufekte en ufak bir capak, freze izi vs hicbir puruz yok bizim tüfeklere kiyasla gercekten daha fabrikasyon ve diri malzemeye sahip,bilgisi olan yada bunu kullanan birinden yorum almak ne guzel olurdu,daha 15 gibi bir süre evden cikaramiyorum maalesef
-
Selamlar,yurdum insaninin bazi yorumları gercekten siratta birakiyor insani,tamam buldum dediginiz yerde baska bir yorum önceki ogrendim dediginiz tum bilgileri unutturuyor,armsan lamine diye karar kilip birkac abimizin(ki saticilar da var icinde)en kotu italyan tufek en iyi yerliden daha iyidir sözüne itibarla,italyan uretimi brixia 71 namlu 12 calibre ahşap tufegi aldim,ruhsatta ufak bir aksama oldugu için bayram sonrasina sarkacak bir bekleme modunda tufek,yani evde kalacak bayram sonrasina kadar,e haliyle cikip denemek istiyor insan,ruhsat sorunu biraz daha bekletecek bizi, bu tufegi bilen varsa ve yorum yaparsa memnun olurum,teşekkürler
-
Çok tasekkur ederim,lamine siparisini verdim birkac gun oldu,nette cok guzel gorunuyor Insaallah öyledir
-
merhabalar,yine guzel bir konu dogru bolume mi yaziyorum bilmiyorum ama armsan penoma lamine hakkinda bilgisi olan varsa yorum almak isterim,kismetse yarin alacagim namlu boyu 66 12 kalibre simdiden tesekkur ederim
-
Tebrik ederim gercekten,sadece bu konu degil,seviyeli bir şekilde yapilacak olan tum paylasimlar hic ummadik bir sekilde esas makama ulaşabilir, ve duzelmeye vesile olabilir
-
- Yurtici kargo gercekten digerlerine gore daha sorunlu
-
Selamlar,otobus iyi ama dediğiniz gibi ben gecen hafta kardesime aldigim havali tufegin yerine yanındaki valizi alsam kimse sen neyi alıyorsun demezdi