Bendeki Pt 80 nin ringi parçalandı. İdeal Av ı arıyorum açmıyorlar. Mail attım cevap vermediler. Facebook'tan yazdım ona da cevap vermediler. Dediğiniz gibi Gamo ya bi şikayet etmek lazım.
Melih Emre tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mercek çapı 60-120 mm arasında olan hem uzun mesafe atışlarında hemde gökyüzü incelemelerinde kullanmak için güzel bir teleskop arıyorum. 250 lira aralığında. Ne önerirsiniz? Ve teleskopla ilgili başınızdan geçen ilginç olaylar varmı?
-
Herkese selamlar.. Geçenlerde düşündümde bu bionic, "sinek", "pejo" motorlarda motorlu testere motoru var gibi. Acaba motorlu testere motorunu sağlam bir aksamlı bisiklete monte etsek nasıl olur?
Deneyen varmı bide vites aksamı olur mu? -
Teşekkür ederim bu güzel bilgilendirme için. Parayı bulduğum an iyi birşey alacağım. Nitrolu düşünüyorum ve tabiki Off-road.
-
Eyvallah. Aleykum Selâm.
-
Nitrolu araçlar biraz daha ucuz olduğu için düşünmüştüm. Ama galiba elektrikli alırım. Biraz modifiyeyle pil kalitesi artabilir kasayı hafifletip pil ekleyebiliriz herhalde. Söküp takmayı da severim ama bana yakıtlı araç pahalıya patlar gibi geliyor. En iyisi elektrikli galiba.
-
Önerileriniz için teşekkür ederim. Nitrolular benzinlilere göre daha hızlı oluyor galiba. Doğrumu anladım ?
-
Ekonomik olarak sıkıntı var bende. Onu bi çözeyim fiyat/performans bi alet alıcam inşallah.
-
LPG yi nefes alır gibi tüketir. Zaten çoğu Nitro yakıtlı oluyor. Benzinli olanları daha pahalı.
-
Aynen bende o yüzden istiyorum. Bidonla yakıt satılıyor. 1bidon epey götürür zaten.. Bide yakıtlı istememin sebebi hız ve ses. Şarjlılar mak 30 yapıyor lakin yakıtlılar öyle değil 140 lara kadar gidiyor. Fakat fiyat sıkıntısı var. Yakıtlılar baya pahalı. Bulurum inşallah ucuzunu. (Tabi ki PCP)
-
Selamlar herkese.. Nitro yakıtlı RC arabaları tavsiye edermisiniz ? Artıları eksileri nelerdir ? Fiyat/performans orantılı güzel bir makine önerebilirmisiniz ?