erents tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Trabzon Av Marketi diye bir mağazadan aldım,
    Hatsan Striker Edge, ellerinde düşük modellerden bir tek bu vardı, benimde ilk tüfeğim olacak diye bari alayım dedim, biz geliştikçe tüfeğide yenileriz artık.
    Giriş seviyesi için en uygunu bu şu anda :)
    Hediyesi felan yoktu, ben internette hediyeleriyle beraber 160-170 e satılıyor diyince, 150 ye verdi tüfeği, 15 liralık tüfek kılıfınıda hediye olarak aldım.
    Pellet olarakta bazı yerli markalar ve 2 tane gamo vardı birisi sivri uçlu pro magnum, öteki de düz uçlu olandan. Ben sivri uçlu pro magnum aldım 13.50 tl ye.
    Mağazadan 163.50 tl ile çıktım.
    Mağazacı arkadaş fatura da kesmeyecekti, bunun ruhsatı faturasıdır dedim yapma etme zar zor kestirdik faturayı :)
    Polisler fatura kesmene gerek yok diyorlarmış :P :P :X

    Sonuç olarak bu pellet uyumlluluğu hakkında yorumlarınızı.
    Tüfeği ilk kullanırken neler yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim, kullanımdan sonra neler yapmalıyım önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler :)

    @ZETAX Merhabalar ben de ilk tüfeğimi alacağım, mod99 düşünüyordum ama yorumlarınız sonrasında ve fiyatı daha makul olduğu için biraz mod 55s e döndüm gibi.
    Son önerinizi ve bu tüfeklerin ilacı olacak pellet hangisidir ne öneriyosunuz?

    Pek fazla bir bilgim yok ama o muhtemelen ithal durumuyla ilgili bir şeydir bir tüfeğin o kadar güçsüz atması mümkün değil. Yine de forumdaki bilirkişiler mutlaka uğrar başlığa.