zoraki benide etkiledi yeterli butcem olunca hemen bir tane alacagim sabirsizlikla bekliyorum sahane birsey bu ya
onur007 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatsana yolluyorsunuz 145 tl ucret karsiliginda degistiriyolar tufegede bakim yapiyorlar
-
hatsana yolluyorsunuz 145 tl ucret karsiliginda degistiriyolar tufegede bakim yapiyorlar
-
kusura bakmayin problem var sanirim mesajim 2 kez gitmis
-
diana istedigim durbunler butcemi asiyor. optimada fiyatina gore iyi gibi geldi bana. tabi kullananlar daha iyi bilirler. bence dampaniz varsa sikinti cikarmaz gibime geliyor ben tek parca ayakla bile sikinti cikarmaz diye dusunmustum. sonucta magnum sinifi mod 135 torpedo mod 125 gibi bi tufek degil. ben risk alip deneyecegim umarim pisman olmam sonuclari size bildiririm. bu arada. diananin hangi durbununu almayi dusunuyorsunuz ?
NOT: telefondan giriyorum yazilarsa hata olduyda affola
-
diana istedigim durbunler butcemi asiyor. optimada fiyatina gore iyi gibi geldi bana. tabi kullananlar daha iyi bilirler. bence dampaniz varsa sikinti cikarmaz gibime geliyor ben tek parca ayakla bile sikinti cikarmaz diye dusunmustum. sonucta magnum sinifi mod 135 torpedo mod 125 gibi bi tufek degil. ben risk alip deneyecegim umarim pisman olmam sonuclari size bildiririm. bu arada. diananin hangi durbununu almayi dusunuyorsunuz ?
NOT: telefondan giriyorum yazilarsa hata olduyda affola
-
1000-1500 atis falan yaptim dizellemede yok. cevabiniz icin tesekkurler ayni sekilde lastik sararak baglamayi dusunuyordum umarim sikinti cikarmaz.
-
-
mildotlu durbun alacagim ondan dolayi optima hem uygun hemde mercek capi buyuk oldugu icin daha genis alan sunuyor. sizce saglikli olmazmi alsam pismanmi olurum mod 99 la 1000-1500 pellet falan attim tek parca ayak alip optimayi lastik sararak bagladim 200 atis oldu cok hafif kacti onuda ayarladim .. ama uzak mesafelerde atacagimda tekrar ayar yapmak istemiyorum optima 3x12x44 isimi gorur diye dusunmustum. pisman olurmuyum yoksa cok sikinti cikarmazmi
-
optima 3x12x44 mildotlu durbunu mod 99 da kullanabilirmiy tek parca ayakla ? sikinti cikarirmi arkadaslar ?
-
yada tek parca ayagim var optima 9x32 ile kullaniyorum lastik sardim pek sikinti cikarmiyor simdi ise mildotlu durbun almak istiyorum ogrenciyim tek tercih yapmam lazim dampa alip optimayla kullanmalimiy yoksa durbun mildotlu alip tek parca ayaklami kullansam kararsizim aslinda her ikisini almak istiyorum ama butcem o kadar yok durbun agirlik basiyor ama kararsizim
-
yatagun dampayi kac mm bercek capi olana kadar kullanabilirim 3x9x40 da kullanabilirmiy im
-
arkadaslar konu acmak istemedim arastirdim forumdada bulamadim .. hatsan mod 99 tufegim var optima 3x9x32 durbunle kullaniyorum. sizce vortexe mi cevirmeliyim tek parca ayakla kullanip yoksa yay kalsin dampami alamiyim
-
iyi gunler. benimde mod 99 um var optima 3x9x32 durbunle kullaniyorum tek parca ayak ve lastik sarmayla. ben memnunum ama 32 capli durbun 6 yakinlastirmadan sonra cok kucuk oluyor bende 40 veya 44 capli bi durbun almayi dusunuyordum. siz neden kucuk capli dusundunuz
-
tamamdir pro magmun kullanacagim
-
arkadaslar hatsan mod 99 icin 5.5mm hangi pellet tavsiye edersiniz
gamo pro magnum
gamo hunter
gamo rocket
gamo ts-22
kullandim
en iyisi hunterdi
ts-22 ve rocket tufege zor giriyordu ve atis yapinca asiri derecede hunterin 2 3 kati kadar tepme yapiyor 10 atisan sonra omzunu agritiyor
kisaca diyecegim 50 60 metreye kadar isabetli kolay namluya giren bi pellet ariyorum -
ustunde var ama vidali onu nasil ileri geri oynatacagim
-
arkadaslar stoperin fotografini monteli sekilde koyabilirmisiniz bende almayi dusunuyorumda tam nereye baglaniyor
-
pasimist tufegini aldiysan hangi modeli aldin goruslerini paylasirmisim
-
dediginiz pelleti deneyecegim gamo pro magnumda iyi sonuc veriyor muhtemelen jsb daha iyi olur gibime geliyor