tesekkurler. bugun dememe firsatim oldu elimde gamo rocket- gamo ts22-gamo hunter energy-ince mehmet pelletler vardi
rocket gercekten roket gibi ama tufegi cok teptiriyo pelleti koyarkende zor konuluyor asiri tepme yapiyor ondan dolayi atislar isabetli olmuyor en iyi sonucu gamo hunter energy ile aldim 30 mt den 50 kurusta toplama yaptim ama rocketle bazen 3cm kadar yukari atiyor
onur007 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tesekkurler. bunu pellet aldigim av baiisinde gormustum dikkat etmemistim yarin hemen alacagim daha hafif ve kaliteli baska hangi pellet onerirsiniz
-
konu hortlucak ama benimde mod 99 um var hobiye yeni basladim. 30-50 mt arasi isabetli delip gecmeli hafif bi pellet tavsiyesinde bulunabilirmisiniz 5.5mm
-
cevabiniz icin tesekkurler. simdilik boyle kullanacagim belki vortex taktirmayi dusunuyorum taktiracagimda onuda rica ederim
-
tesekkurler. turkiyeden alabilecgim bir yer varmi
-
arkadaslar hatsan mod 99 ahsap kundak tufegim var. tufegime aski kayisi takmak istiyorum nasil takacagim . aski kayisi yerleri yok ?
-
3x9x32 optimadan baska hangi dürbün önerirsiniz yada kullandonizmi ?
-
kendindeki ayaklarimi kullaniyorsunuz yoksa dampa veya tek parca ayak mi var
-
iyi gunler benimde hatsan mod 99 tufegim var. bunun icin max 200 tl ye hangi durbunu tavsiye edersiniz ustunde optima 3x9x32 vardi biraz kullandim ama tatmin etmemeye basladi goruntu bulanik cikiyor sorunlari var. tek parca ayaka ile kullanacagim
-
iyi gunler benimde hatsan mod 99 tufegim var. bunun icin max 200 tl ye hangi durbunu tavsiye edersiniz ustunde optima 3x9x32 vardi biraz kullandim ama tatmin etmemeye basladi goruntu bulanik cikiyor sorunlari var. tek parca ayaka ile kullanacagim
-
peki tesekkurler
-
durbunun baglanma yerini cikardim lastik sarmak icin.. ama orada bi kagit gibi kece parcasi var onu kaldirip tek lastikmi saracagim yoksa onun ustunemi lastigi saracagim
-
tesekkurler. iyi gunler
-
paket lastiginden baska bir sey koyabilirmiyiz daha saglam veya daha uzun ömürlü baska bir sey ?
mesela videodaki gibi aynı şekilde çift taraflı pant sarsak ? -
siz varya süpersiniz.. çok yardımcı oluyorsunuz çok tesekkurler..
-
forumda arastirmalar sonunda tek ayak alacagim .. dampa alacak param suanlik yok ,.. kullandigim durbun optuma 3-9x32
-
tesekkurler cok yardimci oldunuz iyi aksamlar
-
cok tesekkurler.. lastik sarma isini video veya fotograf gormeden anlayamayacagim sanirim bir tek ayak aldiktan sonra lastik sarma isini arastiracagim.. forumda ne diye aratirsam bulurum lastik sarma olayini .. veya youtubede varmidir
-
beni aydinlattiginiz icin cok tesekkurler.. forumda arastirma yaptim ama tam istediklerimi bulamadim. tek ayak almaya karar verdim ama cok pahali birsey olmasin ögrenciyim hangi tek ayagi tavsiye edersiniz mod 99 icin bide lastik sarma olayini hic anlamadim arastirdim ama nereye saracagimi bilmiyorum dedigim gibi yeni basladim tufek ve durbum konusunda cahil sayilirim
-
peki tesekkurler son kez birsey soracagim hatsan mod 99 icin sizin kisisel gorusunuz dampami almak olurdu yoksa yari fiyatina tek ayak almak mi ?