peki tek ayak alsam yine isimi gorurmu yoksa dampa kesin cozummu
onur007 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben daha ilk defa havali tufek kullaniyorum oncede hic tufek kullanmadim sorularim sizi biraz sıkabilir ama yardimci olursaniz cok sevinirim
-
isimi gorecek dapma ayagin fiyati ne kadar ?
tek bacak fiyati ne kadar ? -
durbun ayaklari gevsiyo kaliteli bi ayak degil optima nin ustundeki ayagi yeni ayak alsam kac paradir yada ne diyip alacagim ?
-
atislarimin hepsine destekli yaptim ama surekli sola veya assaya atiyo tam tutturamiyorum nokta atisi olmuyor gezle 15 metreden daha iyi isabetli atiyorum
-
gürbunu cikardim gez ile atis yaptim cok daha iyi sonuclar aldim .. durbunun orjinal sıkmak icin cift kelepcesi var onunla sabitlemistim sanirim o cok kaliteli degil ondan kaynaklaniyor
-
gamo pro magnum 5.5 mm
-
arkadaslar hatsan mod 99 aldim ustunde optuma 3x9x32 durbun geldi .. ciktigi sekilde tufege taktim ve ayarlamaya calistim atislarim 15 metreden oldu ama bir turlu tam ayarlayamadim surekli ya saga yada sola kaciyo
-
arkadaslar hatsan mod 99 aldim. ustunde optima 3x9x32 durbun var. direk kutudan ciktigi sekilde ustune monteledim ve bi karton kutuya kapak koyup 15 metreden atislar yaptim. assagi yukari ayarini yaptim tam yerine gidiyo ama .. bazen saga bazende sola kaciyo onu bir turlu ayarlayamadim 3 4 atistan sonra cok az assayiga ve sol tarafa kayiyo tekrar ayar yapiyorum biraz atis yaptiktan sonra tekrar bozuluyo bir turlu ayarlayamadim yardim edin lutfen