Alparslan Türkeş,i Vefatının 24. Yılında Minnet ve Rahmetle Anıyoruz..
Mekanın Cennet olsun SON BAŞBUĞ..
toygarbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Aselkon PCP MX10 S
Bu Modeli Regületörlü olanı
-
Olması gereken de budur.inşallah geç kalmamış oluruz.
-
Abone olarak ,bende yerimi aldım metehan kardeşim.
hayırlı olsun sana.. -
hayırlı olsun
-
Merhabalar cümleten, en son orta okulda havalı tüfeğim vardı lakin havalı tüfekler dürbünlü nişancı tüfekleri hep hevesim olmuştur. Askerde 400 m de 3/2 yapmışlığımdan nişancılığımında kötü olmadığını söyleyebilirim. Lakin belkide 10 senedir elimede havalı tüfek vs. değmedi. şimd 8 sayfa yazıyı roman gibi okudum sıkılmadım bi 8 sayfa daha olsa zevkle okurdum. Para tabi önemli bir etken ama zevkim ve alacağım tat kadar değil. Okuduğum kadar mesafe mod 54 ama nedense 56 dan söz edilmemiş farkı olmadığından yada 54 daha iyi olduğundan olabilir. kısa mesafe hatta beginner başlayacak benim gibi biri için hw 97 denmiş. şimdi bu 3 ü arasında ne yapayım. Sürç-i lisan etti isem affola.
ZETAX üstad ne derse o..
-
Birde şu criket yanaklık,a el atsanız. geçen yıl hilal av,a 250 tl para ödeyerek aldım. yanaklık elime ulaşınca gerçekten yapılması çok kolay birşey olduğunu gördüm.
eli marifetli swordfish01tr hocalarımızın çok kolay yapacağını düşünüyorum..ankaradan selamlar
-
youtube daki bütün videolarını izledim , bu tüfek gerçekten süper ben de bir tane edinmek istiyorum fakat türkiyede fiyatları çok yüksek 8-9 bin tl civarında. size ne kadara mal oldu. biz de edinebilir miyiz? güle güle kullanın
2 sene önce 5.500 tl civarı ben aldım sezgin bey,in silahını..
mükemmel bir silah,
-
buyrun yaklasik 1 yil once yaptigim calisma
Dürbüne sabitlemek için ne kullanıyorsunuz?
hangi malzemelerden nasıl yaptığınızı detaylı anlatabilirmisiniz? tabii varsa birkaçta fotoğraf..
-
İscope diye bi aparat var ,çok güzel ama 65$ dolardan aşağı fiyat görmedim ve benzeri de yok. O kadar para çok geliyor bana o aparat için.
Türkiyede İscope yi satan yer bulamadım.bildiğiniz yer varmı?
-
Hedefe odaklandıktan sonra,sağlam destekli atarsan sorun olmaz.. yaylı veya pcp farketmez.
-
- Avfoni de olan üründe ilandaki ürünle ayni. Bana basit gibi geldiler aşağıdaki model bana daha sağlam gibi geldi birde kapıda ödeme veya havale şeklindeki alışverişler bana sakıncalı geliyor. Gittigidiyor gibi sitelerde satan varsa komisyon farkını ben karsilarim airgunturk.com/attachment/28421/
senin istediğin bu sanırım.. ben aynısını aldım. ama zaman olmadığı için kutusundan çıkaramadım..
http://tr.aliexpress.com/item/Universal…1973109834.html -
hangi modelden istiyorusunuz? resim koyabilirmisiniz?
-
Vefatının 18. Yılında Alparslan TÜRKEŞ,i Saygı ve Rahmetle Anıyoruz..
Mekanın Cennet olsun SON BAŞBUĞ..
Tanrı Türkü Korusun. -
Rusya ve İran doğalgaz ve petrol konusunda Türkiye,ye ambargo koyabileceklerini ima ettiklerinde,
Azerbaycan Hükümeti, "Türklerin Kendi Petrolu var"
Türkmenistanda aynı şekilde "Türklerin kendi doğalgazı burada"
cevapları vermiştir.Bizler bir millet farklı devletleriz.. Din,Dil farketmez dünyanın neresinde olursa olsun Türkler kardeştir.
Tanrı Türkü Korusun... -
Kırmızı daireye aldığım kısım için divizör ya da en azından döner tabla lazım o alet de bende yok malesef... İlerde alırsam yaparım
bu sarjör 130 tl civarında, yoğun talep olursa,sizin ihtiyacınız döner tabla yı fiyat olarak karşılayabilirmi?
böyle bir durum olursa,ayrı bir başlık altında sipariş alabilirsiniz. hem sizin işiniz görülür,hemde biz cricket kullanıcılarının..
-
Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.
mümkün olursa 5,5 cricket bende isterim.
-
Steyr Hunting 5
çok iyi bir tüfektir. standart model ikinci elini 5-6 bin tl civarı bulabilirsin.
otomatik olanından türkiyede bir iki kişide var biliyorum.fiyatıda 7-9 bin tl civarı. -
Yasaklı olan kim
-
Bende referans olurum. Güvenebilirsin. Çık alışveriş yaptım Ercan beyle.