Alierkam tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hocam ben en fazla 1.5 yıl filan kullanırım sanırım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Peki bipod yanında hediye verilenler yeterlimidir yoksa ayrı olarak düzgün birtane almak gerekirmi ? Birde dampa ayak olarak ne önerirsiniz ?

Merhaba ben formunuza yeni katıldım. Henüz bi havalı silaha sahip değilim daha önceden tecrübemde yok açıkçası. Daha önceden merak etmiştim biraz ama almamıştım şimdi almaya karar verdim fakat mod 125 sniper vortex ile torpedo 155 arasında kaldım. Formu biraz kurcaladığımda vortex sisteminin yeni olduğunu sorunlar çıkarabildiğini filan okudum. Ve birde hatsan kullanan çoğu kişi olumsuz yorumlar yapmış bunları gördükten sonra pek emin olamadım hatsan almaktan. Sizce bu ikisinden hangisini seçmeliyim veya bu fiyat aralığında (500-700 tl) hatsan yerine tercih edilebilecek bir silah varmı yaylı veya pistonlu olarak. Şimdiden teşekkür ederim.. :)