Bende bir çok ürün ile karşılaştırıp mod 125 vortex almıştım çok memnunum şimdi pcp aldım vortexi satsam mı satmasam mı kararsız kaldı. Öncelikle çok güçlü bir silah dürbünü yatagun dampa ile kullanıyorum. 10-20-30-50-70 mt atışlar yaptım (daha yükseğede çıkabilirdim) atışlar stabil artı silahta herhangi birşey olsa direk olarak servise gönder hemen yapıp geri gönderirler. Ben hiç bir sorun yaşamadım.
Bi defa hatsan alma diyenlerin ortada sağlam bir gerekçesi yok.
Neden almayasın? Kalitesiz mi? 500 liraya alabileceğin tüfek ne kadar kaliteli olursa mod 125 o kadar kaliteli olur.
Servis desteği mi yok? En iyi servis desteği şu anda hatsanda. Yinede allah hiç arıza olmadan kullanmak nasip etsin. Diğerlerinden daha yaygın servisi var.
Ne alacaksın başka ? Gamo ? diana ? en az 300 lira pahalı modeller. Mod 125 ile aynı paraya satılan tüfekler daha güçsüz.
Çok tepiyor? Tüfek güçlü tepmesi normal. Tepmeyen bir tüfek olsa ya gücü az olacaktı yada başka bir çalışma şekli olacaktı bu da ek maliyet demek.
Vidaları gevşiyor? gevşeyen vida görmedim ben. Belki ilk çıkan üretimlerde vardı. Eline bir tornavida almak çok zor olmasa gerek. Gerekirse loctite
Dürbün konusunda bende mağdur oldum. Gerçekten dürbünleri eşşek tepmişe çeviriyor. Orjinal dürbün yerine 30mm yi geçmeyen bir dürbün alıp onu da dampa ile kullanmak lazım.
Bunların dışında mod125 çok keyifli tüfek. Bir g3 lezzeti veriyor. İmkanım olursa ilerde bir PCB bir de big bore alma niyetim var. Ama mod125 kenarda durmalı.