arkadaslar konuyu hortlatacagim ama oncelikle k bakmayin pompa ile tufege hava bastiktan sonra pompa havaya kalkip duruyor ve inmiyor assagi dogru bastirsamda nafile acaba pompanin icerisindeki havayi nasil tahliye edebilirim ??
Mert aktas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aydinlattigin icin tesekkur ederim yarin tekrar gonderip degisim talebinde bulunacagim
-
kol pimi
piston contasi
tetik grubu
genel bakim tiklari var kagitta -
merhaba arkadaslar tufegi 21 aralikda göndermisdim ocagin 4 dünde yani dün geldi henüz 200 pellet atmadim yine ayni sorunla karşilaştim ne yapmayilim sizce ???
-
agirlik sorun degil stabil atis isabet ve guc benim icin onemli olan agir olmasi daha iyi otomatik kullandigim icin pek sarsmiyor beni
-
aradim simdi servisi sagolsunlar kargo ucretini biz öderiz gönderin yapalim geri gönderelim dediler gercekten hatsan bu iste 1 numara yorumlariniz icin tesekkur ederim...
-
4 günlük tüfeği sökmek doğru olurmu bilmiyorum neden nasil yapti böyle onuda anlamiş degilim.yorumun icin tesekkurler
-
selamlar herkese
4 gun once aldigim tufegimde 2 gundur garip seylerle karsilasiyorum.tufegi kurup atis pozisyonuna getiriyorum emniyeti acip tetik dusurecegim sirada cit diye bir ses geliyor ancak atis yapamiyorum tekrar namluyu kiriyorum assagi kadar rahat ve yavasca iniyor namlu tam sonuna kadar indiginde birden yukari firlayip kapaniyor tutmazsam.sonra tekrar yeni kurmuş gibi kuruyorum bazen atis yapiyor ama cogu zaman çit diye bir ses duyuyorum atiş yapamiyorum acaba nedenini biler arkadaşlarim varsa yardimci olabilirlermi ??? -
yorumun icin tesekkur ederim..
-
Bi sorum daha olacak ornegin ben tufegimj normal olarak sifirladim 100 metre atisi icin zoomu en sona aldigimda yakinlastirdigimda hedefte oynama sapma olurmu acaba ?
-
selamlar herkese farkli bi konu acmayip buraya yazmak istedim.. hawke vantage 3-9x40 mildot durbun aldim bunu optik merkezleyip kac metreye sifirlamam gerekir acaba ?? Chairgun u kullanmayi bilmiyorum henuz ??
-
Selam dostlar hatsan striker edge 5.5 dusunuyorum. Acaba kullanan arkadaslar yorum yapabilirmi kac metrede dusme yapiyor kac metrede tahribati iyi ve ya kotu cevaplariniz icin tesekkurler ...
-
tesekkurler hocam
-
ahsap seviyorum hocam ancak mod 135 in vortexi varmidir? Hic bakmadim 135 benim gozumde daha yakisikli 125 den ama guc isabet fark edermi bilmiyorum dogrusu
-
selam dostlar ben alali 1 ay oldu... 4.5 aldim durbunu ilk 200 atisda sonra bagladim benimki supressor combo modeli gez arpacik yok hala kullaniyorum oyle durbunde herhangi bi ayar bozuklugu da olmadi... 100m de pet siseyi rahatlikla vurdum. 4x32 durbunle biraz ustune attim ama 4.5 daha istikrarli gamo pro magnum pellet kullandim..
Artik tahribat icin guclu bir modele gecmek istiyorum. Mod 125 sniper vortex ile mod 135 arasinda karar kilmadim tavsiyeniz var mdir ??
Iyi forumlar .. -
-
-
extra dampa almak istemiyorum
-
selamin aleykum cumleten iyi forumlar ,
Gamo shadow dx tufegimi sattim... cok memnun kaldim ancak baska tufeklerede insanin akli gidiyo pek maddiyat olmadigi icin degistirmek durumunda kaldim..Tecrubeli arkadaslara danismak istiyorm stoeger x20 suppresor combo almayi dusunuyorum 70 metre atislari yapmak icin etkili olurmu ve kalibre onerirmisiniz rica etsem bu tufegi kullanan arkadaslarim varsa yada farkli bi tufek oneriside olur ama suan aklimda x20 var tesekkur ediyorum simdiden ...
-
sagol kardesim