Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Bu atışım Aksu avdan aldığım yeni dürbün ve dampa ayak ile yaptım. Demek ki atış kalitesi malzeme kalitesi ile doğru orantılıymış. Palet JSB Match Diablo 15,89. 3 Atış (Grupman Diyince Kaç Atış Yapıldığını Bilmiyorum. En iyisini Yakaladım Bıraktım )
Hava soğuk olunca evde can sıkıntısına insanın ne yapacağı belli olmuyor Mesafe zorlu ev şartlarında 15 metre hedef autocad de kendim çizdim çizgiler arası 1 cm
İnşallah, benimde kron xc 750 mi satıp üzerine bir miktar koyup tazelemem gerekiyor
Değişim zamanı gelince iyi bir araştırma yaparız ama bu sefer ben hazır değilde kendimin toplayacağı bir şey düşünüyorum. ebay dan arkadaşlar çok ucuza ve çok kaliteli işler çıkarttılar...