3 aylık bekleyişin ardından cold Steel Outdoorsman vg-1 SAN mai ııı bıçağıma kavuştum.
dark tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Piyasada el yapımı damascus diye satılan pek çok çakı ve bıçak Çin ve Pakistan menşeli sadece damascus görüntüsünde olan kesme ve ağız tutma performansları çok düşük olan ürünler. Klasik Damascusta amaç çok sert olduğu için kesme ve ağız tutma performansı iyi olan yüksek karbonlu çeliğin daha düşük karbonlum Çelik'lerle desteklenerek bıçağa esneklik kazandırmak ve darbe anında kırılmasını önlemektir. Avrupa , Japonya ve Amerika'da kaliteli damascus kütük üreten firmalar mevcut fakat bunlardan yapılan bıçaklar el yakıyor. Diğer yandan Günümüzde önde gelen bir çok firma çok katmanlı super Çelik'lerden üretim yapmaktadır. Örneğin cold steel firması tarafından kullanılan san mai çeliği oldukça başarılıdır. Fakat iki kat Çelik'ten üretilen bu bıçakların bile yurt dışı fiyatı 300dolar civarındadır.
-
Bt65 kullanicisi olarak ben de hem tüp hem de pompa var. Pompa ile sadece bir kez deneme dolumu yaptım. Çok mu zor ? aslında çok da değil fakat pompa bagajda bir köşede duruyor. Dolum yapacak yeriniz varsa ve 300 bar scuba alacak imkanınız da varsa pompa almaya hiç gerek yok.
-
Daha oncede sordugum sorulara benzer tepki aldim cok konusmaya ve elestirilmeye acik bir arkadas degil, cok cabuk gerginlige cekiyor durumu sizinde bir cevap yazmaniz durumunda konu buyur. Kim kimin ne oldugunu butip sohbetlerle anlayacak.
Hatsabda kralda eksiklerle dolu iki marka kimse insanlara hikaye anlatmasin. Ne yazikki biz turkler mukemmele yakin uretim yapamamaktayiz. Ben asansor sektorune ac driver satmaktayim. Temsil ettigim firma japon menseili birde turk markasi var. inanin arada daglar kadar fark var. Gercekten bu konu beni cok uzuyor ne yazikki gelismekte oldugumuz icin uretimlerimiz kusurlu yapilmakta.Bende isterim daystate gibi tufekler uretilsin yarin parasina sahip olalim ama bu uzun bir sure imkansiz. Saygilar.
Size tamamen katılıyorum.
-
Merakinizi gidermisimdir umarim.
Istedigim firmaya elestiri yapmakta ozguruz.
Problem varsa olumsuz geribildirimde yapmakta ozguruz.Eleştiri yapmakla kötülemek arasında ince bir çizgi vardır.
-
Daha önce bir kaç konu başlığında diğer yerli üreticiler hakkında sert eleştiriler ve olumsuz geri bildirimler verdiğinize şahit olduğum için merak ettim. Lütfen yanlış anlaşılmasın
-
Tekrar degisiyor sarjorler...
Avrupadan ithal geliyor.Sayın kafa avcısı sizin Kral ile bağlantınız nedir?
-
Dolum aparatının üzerindeki oringleri de silikon greslemenizi öneririm
-
Yani sol taraftaki setuskurları söktükten sonra çekerek çıkartıyorsunuz.
-
Namlu hava girişinin önünde ve arkasında birer oring var. Bu sayede sıkı sıkıya oturuyor. Namluyu sabitleyen ise sol taraftaki iki setuskur
-
İyiyle mükemmel arasındaki fark çoğu Zaman ödemeye değmez...
-
Bu arada servisten kimseyle telefon görüşmesi yapmadığımı yazmayı unutmuşum.
-
Kasım ayında Blacksir üstattan aldığım Hatsan pompayı faturası vs olmadan bedelini ödemeyi göze alarak servise yolladım. Yeni gibi geri geldii ve ücret talep edilmedi. Teşekkür ederim. Bence Hatsan in kendisine güvenenleri kolladığını böyle ifade ediyor...
-
Zeiss , swarovski ve kahles gibi markaları bırakın yukardakilerle Nikon ile bile diğer kıyaslamak çok adil olmaz.
-
Kronik olarak satışta kalması muhtemeldir
-
Satıştaki tüfeğiniz mi bu
-
Bu ve benzeri pek çok konunun çözümü özel sektörde... Özel sektördeki üreticilere piyade tüfeği üretimiyle ilgili izin verilmesi büyük bir başlangıç olur. Kaldıkı demirperde silahları dışındaki hemen hemen bütün ikon silahlar özel sektör tarafından geliştirilip devlet tarafından açılan ihalelerde değerlendirilmiştir. Sarsılmaz başta olmak üzere bir çok üreticinin başvurusu olduğunu fakat gereken izinlerin çıkmadığını duymuştum.
-
Bir yerde regülatör uygulamasından sonra tüpteki manometrenin regülatörün ayarlandığı basıncı göstereceğini okuduğumdan eminim. İşin ustaları aksini söyleyince okuduğumun yanlış olduğundan eminim
-
Regülatörden olsa gerek. Basıncı dolum aparatındaki manometreden takip ederseniz daha iyi olur. Muhtemelen fazla doldurdunuz reg olduğu için 150 görüyorsunuz tüpün üzerinde
-
Regülatörden olsa gerek