Hatsan Hercül var oda ağır muhtemlen big max dan de ağırdır.
alınacak en son tüfek bana göre daha kötüsü yok gözümde 4-5 kez kullanmıştım. sanırım bütçeme göre bulmam mümkün değil solid için minimum 35-40 bandına çıkmak gerek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsan Hercül var oda ağır muhtemlen big max dan de ağırdır.
alınacak en son tüfek bana göre daha kötüsü yok gözümde 4-5 kez kullanmıştım. sanırım bütçeme göre bulmam mümkün değil solid için minimum 35-40 bandına çıkmak gerek
Sizdeki bütçe ile zor FX tarzı bişey almanız lazım ama onların fiyatıda yüksek güçlü tüfek çok hava sarfiyatı demek genelde bazı şeylerden feragat etmeniz lazım
maalesef hocam bende o yönde düşünüyordum zaten ama belki vardır diye bir konu açayım dedim görünen o ki fx ten başka çaremiz yok yerli malzemeler ve performansları ortada fx namlu takıp ağır modlama yapılırsa anca fx kalitesine biraz yaklaşıyorlar.
Beni gördüğüm kadarıyla bigmax x tavsiye ediliyor
teşekkürler değerli yorumunuz için araştırma yaptım bigmax x hakkında ancak aşırı ağır bir tüfek hava tüketimide tüpüne göre çok fazla youtubeden izlediğim kadarıyla.
İyi forumlar bütçem 15-20 bin arası....sıfır bir pcp olmak kaydıyla modlamadan 25-35 grain arası solidi isabetli atabilecek bir pcp arayışındayım ne kadar arasamda forumlar ve youtube videolarında bulamadım kafama göre bir pcp.
Önerisi olabilecek hobidaşlarımız yardımcı olursa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler.
dürbün önce yavaş yavaş netliğini yitirir bir süre sonra çekilemez hale gelip çöp olur maksimum 44 çaplı olmalı bence
Evet anladım peki sıfırladiğimiz mesafeye göre mesafe arttikca yada azaldikca pelletin ne kadar düşeceğini hesaplayabilir miyiz yoksa göz karerimi ?
evet çok kolay... Bu konu hakkında yapılan birçok uygulama var bilgisayar ve telefon için, örneğin ben hawke dürbün kullanıyorum ve bunun için hawkenin kendi yazılımını kullanıyorum. Adı chairgun
Neden attığınız yerin altına gidiyor cevaplarsaniz sevinirim
sıfırlama noktasına göre değişir. Mesela 80 metreye atsam dahada altına gider... burada önemli olan aynı yere nişan alıp attığın zaman pelletlerin her zaman aynı yere gitmesidir.
Tebrikler gayet güzel
teşekkür ederim
Bir kaç fotoğraf atabilirmisiniz, elimizden gelirse bizde yapmaya calisalim
Buradaki konumda var aparatın resimleri, bir tanede sökülmüş olarak atayım sizin için.
Bu aparatı kendi yapanlarda var. "diy scope cam" Bu linkte örnekleri mevcut
Ancak uğraşmam para verir alırım derseniz bu aparat çok işlevsel ileri geri, sağ sol dönebiliyor.
Link: Yeni telefon kamera aparatı
aparat oldukça işlevsel, atışlar ise mükemmel . Elinize sağlık
evet her atışımda mutlaka kullanıyorum çok güzel bir aparat teşekkür ederim
tebrikler
teşekkür ederim
Elinize saglık
teşekkür ederim
Resmen tek delik olmuş tebrikler harika atışlar
teşekkür ederim, evet benimde çok hoşuma gitti atışlar
benim için geçerli güzel bi gurupman rangefingerle ölçülmüş ve sonrasında video şeklinde gurupman yapılmış helal olsun on numara olmuş hatsanın piyasada tutunması at44 sayesindedir bu gurupmanı bu mesafede airwolfla anca yaparım uzun mesafe vidolarınıda bekliyoruz hatsan at44ün sadece tipini ve malzeme kalitesini artırsındiğer tüfeklerine gerek yok bence
teşekkür ederim güzel yorumunuz için
hayırlı olsun ustaa
teşekkür ederim
bugün face dede görmüştüm gercekten güzel. iyi atışlar.
Oda bendim
aynen kopyalamak gerek bunu tasarım on numara düşünülmüş basit ve işlevsel güle güle keyifli atışlarda kullanın
Teşekkür ederim
Biraz Tuzlu imiş eğer ki 80 civarı olsaydı sipariş geçmiştim suanda güle gğle kullanın inşallah
teşekkür ederim o fiyata replika seben dk2'ler var iş görüyor
yurt dışından mı getirttiniz ? nereden temin ettiniz ?
Güzel bir ürün güle güle kullanın.
Sipariş detayi ve maliyeti nedir acaba?
Evet ürünü çinden getirttim maliyeti birazcık tuzlu 140-150 TL civarı ancak kesinlikle değer
linkinide paylaşayım sizinle : https://www.aliexpress.com/item/Rifle-sco…0608.0.0.i9dWcp
Evet arkadaşlar bugün elime geçen kamera aparatını hemen denedim ve sizlerlede paylaşmak istedim...Ürün eagle vision cam'ın telefon için olan modeli
tam olarak ortalıyor dürbünün artikılını,dışarıdan telefon lensi ışık almıyor ve sarsıntısız, oynamadan çok kolay ve rahat şekilde montaj yapılabiliyor.